Back to Question Center
0

Wordfence Security Plugin - Pakar Semalt Ngandhani Cara Nglindhungi situs WordPress Sampeyan

1 answers:

Serangan situs web saiki wis dadi ancaman nyata kanggo situs e-commerce, ninggalaké pamilik situs lan pemasar tanpa pilihan nanging kanggo nganyarke keamanan situs web saben wektu. Nanging, pemasar operasi situs Wordfence ora duwe alesan bosen sawise introduksi plugin Wordfence ing industri pemasaran online.

Plugin Wordfence nawakake pangayoman situs web real-time lan pengalaman analytics sing apik tenan. Plugin iki kalebu paket firewall lan anti virus sing ngalangi usaha kodhe ala, lalu lintas palsu, lan peretas nyoba ing situs web sampeyan. Plugin Wordfence uga menehi pemasar lan pamilik situs web kasempatan kanggo nggunakake fitur geo-blocking, scan dijadwal, lan otentikasi jaringan - free teleprompter mac.

Profesional terkemuka Semalt Layanan Digital, Julia Vashneva, ngandhani sawetara tips sing bermanfaat kanggo sampeyan kanggo nemokake masalah kanthi sukses.

Apa sampeyan kudu ngerti babagan plugin Wordfence

Wordfence nduweni informasi alamat IP sing rinci, manajemen isi, lan prosedur mlebu. Plugin WordPress iki ana ing versi premium lan gratis. Nggunakake versi premium saka plugin Wordfence menehi kasempatan kanggo seneng diblokir basis negara, free sign-in, lan mindai.

Nginstal lan nyetel plugin Wordfence ing situs web sampeyan iku tugas paling gampang sing wis rampung ing kampanye. Pamilik situs web nggunakake plugin iki bisa nyetel alamat email kanggo njaluk saben kabar nalika nampa target pasar. Nanging, situs sing kena pengaruh labah-labah web lan bot bisa cepet kacilakan amarga akeh email sing didhisikake menyang situs kasebut.

Nalika rawuh ing marketing content , strategi jangka-panjang luwih disenengi tinimbang privasi jangka pendek, plugin Wordfence nampilake situs web sing apik ing analisis lan pemantauan lalu-lintas bakal teka saka Sawise diinstal lan nyetel plugin keamanan Wordfence ing situs web e-commerce sampeyan, klien seneng fitur pamblokiran negara, ing ngendi siji bisa nyegah sawetara alamat IP ngebom situs web.

Pemblokiran bot lan labah-labah web nggunakake plugin Wordfence

Pemblokiran bot lan laba-laba web bisa dadi tugas banget kaya bot tetep ngganti lan ngganti alamat IP. Kanggo nyegah bot-bot lan labah-labah web, gawe prosedur biasa lan efektif kanggo ngetokake bot nalika ngganti kepemilikan.

Bot bisa dadi gampang banget kanggo situs web e-commerce. Minangka kita nyatakake sadurungé, plugin Wordfence kalebu fitur pamblokiran negara. Masalah teka nalika sampeyan nyoba kanggo mblokir sawetara alamat IP sing asal saka negara sampeyan pengin nggawe bisnis. Saben sampeyan mlebu ing akun, data cenderung ngisi basis data situs web sampeyan. Coba gunakake plugin Wordfence kanggo mblokir bot lan lalu lintas internal sing asal saka situs web sampeyan.

Fitur keamanan plugin wordfence

Awit plugin iki dikembangake, wis dibutuhake sawetara update. Bubar, Wordfence ngenalake fitur nganyari otomatis kanggo ngewangi para pemasar nganyari lan mblokir kerentanan serangan. Miturut pros, update dening plugin Wordfence njupuk kurang saka 24 jam kanggo ngedol internasional.

Wordfence ditingkat minangka salah sawijining fitur keamanan situs web sing paling apik ing marketing isi. Coba instal plugin Wordfence kanggo nglacak lalu lintas sing asal saka bot lan aktivitas internal. Sadurunge bot teka ing situs web, sampeyan kudu melu ing CloudFlare. Coba gunakake kombinasi Wordfence lan CloudFlare kanggo mblokir bot, kodhe angkoro, lan lalu lintas internal saka nggowo pengaruh situs web e-commerce sampeyan.

November 29, 2017