Back to Question Center
0

Trik Wikipedia Saka Semalt Kanggo Ngapikake Metrik Situs

1 answers:

Ana secara harfiah ton tutorial metu ana seeking kanggo mbantu sampeyan ngerti proses nggawe akun Google Analytics plus dadi luwih. Mesthi, ora becik ngerti cara nyiyapake alat analisis kasebut menyang situs web sampeyan. Titik punika, sampeyan bisa nambah skrip durung gagal ngasilake keuntungan. Maca maneh kanggo nemokake carane sampeyan bisa nambah metrik situs.

Tip-tip iki ditampa dening Artem Abgarian, Manajer Karyawan Sukses Senior Semalt, bakal ningkatake akurasi data lan menehi laporan sing bakal nate kaget - survellence equipment covert.

  •  Ora kalebu dhewe  - Kadhangkala kowe mriksa website sampeyan? Apa sampeyan weruh sampeyan bisa ngilangi lalu lintas saka alamat IP tartamtu? Iki nambah akurasi metrik situs.
  •  Panelusuran internal  - Kanthi nambahake fitur iki ing situs web sampeyan bisa nyritakake tembung kunci utawa frasa sing digunakake kanggo sampeyan. Apa ora kelangan, bener?
  •  Referensi ghost  - Apa sampeyan tau ngerteni akeh situs ora relevan, aneh sing nuduhake munggah ing laporan ngubungake sampeyan? Padha nambahake data menyang profil sampeyan kanthi pangarep-arep sampeyan nindakake bisnis karo wong-wong mau.
  •  Terus pengunjung  - Sampeyan bisa nggunakake teknik reverse kanggo nggawe bagean khusus pengunjung sing dadi klien. Kanthi cara iki sampeyan bisa ngawasi kinerja situs kanthi wektu.
  •  Tujuan  - Apa sampeyan pengin pengunjung kanggo nggawe nalika padha nampa ing situs web sampeyan? Apa sing bener? Google Analytics bakal mbantu ngukur iki.

Ngeculake lalu lintas dhewe ing Google Analytics

Kanggo ngindhari data skewed, ngilangake lalu lintas web saka alamat IP sampeyan..Aja ngidini lalu lintas internal munggah data kanggo sampeyan. Punika babagan:

  • Pindhah menyang akun analytics Google lan mlebu
  • Pindhah menyang tab 'Admin' banjur pilih akun sing diikuti karo properti sing arep dienggo nyaring.
  • Klik Filter + banjur nerusake minangka dijaluk.
  • Njajah alamat IP sampeyan nggunakake layanan kaya "apa sandi IP" banjur diset menyang ngendi wae.
  • Sawise nambahake alamat IP menyang filter, nyimpen owahan lan aplikasi filter. Saiki kowe pancen apik.

Ngaktifake telusuran internal

  • Pindhah menyang akun analytics Google lan mlebu.
  • Pindhah menyang Admin, mbukak akun, properti, lan tampilan sing pengin mbisakake situs kanthi nelusur.
  • Pilih 'view view', lan nang endi wae nang ngisor panel sampeyan bakal weruh Site-Search-Settings
  • Ngaktifake opsi nelusuri situs-search
  • Ketik parameter pitakonan ('s' kanggo situs WordPress) banjur simpen.

Segmenting out referrals

  • Mlebu menyang akun analytics Google
  • Pindhah menyang sembarang kaca pelapor, lan sampeyan bakal weruh + nambah pilihan segmen. Pilih lan nambah bagean anyar
  • Menehi jeneng menyang babagan lan klik ing kahanan
  • Nggawe Filter >> SessionsSessions >> Ngilangi kaya Sumber >> sing cocog karo regex
  • Tambah kabeh domain sampeyan pengin mbatalake pamisahan saben karo | simbol.

Ngawasi lalu lintas

  • Mlebu menyang akun analytics Google
  • Pindhah menyang sembarang kaca pelapor, lan sampeyan bakal weruh + nambah pilihan segmen. Pilih lan nambah bagean anyar
  • Menehi jeneng menyang babagan lan klik ing kahanan
  • Nggawe Filter >> Sesi >> Kalebu plus SessionDuration> 60 utawa Utawa UniqueScreenViews >> PerSession >> 1
  • Sampeyan banjur bisa nyetel nomer layar utawa durasi wektu gumantung saka kinerja pengunjung sing ditindakake.

Ngawasi goal goal

  • Mlebu menyang Google Analytics akun
  • Pindhah menyang Admin, Akun, properti, lan ndeleng
  • Gol milih; + New Goal
  • Ngrampungake deskripsi deskripsi lan rincian, lan sampeyan kudu apik.
November 29, 2017