Back to Question Center
0

Tips Migunani Lan Trik Saka Semalat Kanggo Ngerteni Lalu Lintas Palsu Lan Bot

1 answers:

Statistik nuduhake yen luwih saka 36% lalu lintas sing didol menyang situs palsu. Kanggo sawetara sasi kepungkur, lalu lintas palsu lan lalu-lintas bots wis nyebabake ambruk akeh bisnis online. Miturut pros, bot, laba-laba web, lan lalu lintas palsu biasane digawé dening kodhe lan skrip ala sing digawe dening peretas lan spammers.

Lalu lintas palsu minangka rasio kunci sing wis nyolong data bisnis online. Ing sawetara kasus, lalu lintas palsu, laba-laba web, lan lalu lintas internal ningkatake lalu lintas kanthi 50%, saéngga distorting laporan Google Analytics. Bisa banget intimidating kanggo mangerteni yen 350 saka 580 pengunjung padha lalu lintas palsu lan bot - firemax tires reviews. Ing ngisor iki sawetara trik dening Julia Vashneva, Manager Semalt Semalt , Sukses, carane nyegah lalu lintas palsu, bot-bot sing dikenal, lan labah-labah web saka Google Analytics:

  • Mbukak browser lan miwiti akun GA
  • Klik lambang 'Kabeh Situs Web' kanggo nduwe tampilan data Google Analytics
  • Ing sisih ndhuwur tab kaca, mriksa banjur tutul ikon 'Admin'
  • Klik ing kolom katelu akun sampeyan lan klik ing 'View Settings'
  • Gulung mudhun GA lan pilih ing 'Bot Filter' bagean
  • Klik ing 'Ngilangi kabeh lambang laba-laba lan bot sing dikenal'
  • Tutul tombol 'Simpen' ing sisih tengen ngisor layar
  • Klik panah ing jeneng website kanggo nerusake

Tip babagan pamblokiran alamat IP

Mblokir alamat IP sampeyan paling penting nalika nerangake optimasi search engine Punika sawetara langkah sing bakal mbantu sampeyan ngatasi tugas iki:

  • Mulai browser lan log menyang akun GA
  • Pilih lambang 'Kabeh Situs Web' kanggo ndelok data situs sampeyan
  • Tunyuk tombol 'Admin' ing sisih ndhuwur kaca sampeyan
  • Tutul 'All Filters' ikon
  • Klik ing tombol 'Tambah filter anyar' kanggo nggawe tampilan anyar
  • Nggunakake browser liyane, miwiti program Google
  • Nelusur alamat IP panjenengan lan salin alamat
  • Deleng maneh ing akun GA lan setel 'Predefined' minangka tipe filter panjenengan
  • Klik lambang 'Tujuan'
  • Tempel alamat IP panjenengan ing kothak sing kasedhiya lan ketik tombol 'Tambah Kothak'
  • Klik ing 'Simpen' tombol kanggo ngilangi alamat IP panjenengan

Tip babagan pemblokiran spider lan bot web lalu lintas palsu

Pemblokiran spider web lan lalu lintas sing palsu mbutuhake prasetya lan kewaspadaan. Sampeyan ora pengin bisnis online kanggo ngadhepi kompetisi kaku lan peringkat tembung kunci sing mbedhah ing algoritme. Kene tips carane mbatesi lalu lintas palsu lan referrers kaya spam tombol-kanggo-situs web utawa Darodar:

  • Mulai akun GA lan mlebu
  • Nggawe tampilan filter anyar
  • Nambah jeneng panrima kanggo diblokir
  • Setel 'Custom' minangka jinis filter lan 'Rujukan' minangka kolom penyaring
  • Ketik pola filter ing format. Com
  • Klik ing 'Simpen' tombol kanggo ngilangi kabeh bot dikenal lan labah-labah web saka statistik GA

Njupuk data sing resik lan akurat saka laporan Google Analytics sampeyan minangka salah sawijining aspèk sing nduduhake sampeyan ngoptimalake optimasi search engine. Aja nggawe lalu lintas palsu, bot, lan laba-laba web nganggo data sampeyan. Blokir lalu lintas palsu kanthi nggunakake trik ing ndhuwur.

November 29, 2017