Back to Question Center
0

Semalt ngewali 8 Tutorial Black Hat Berbahaya

1 answers:

Teknik SEO kudu netepake seperangkat aturan sing digawé dening mesin telusur . Nanging, ana wong (spammers) sing seneng ngubengi sudhut kanggo nggawa lalu lintas organik menyang situs kasebut. Padha nglakoni kanthi ngilangi aturan sing disetel dening mesin telusuran kanthi laku sing umum dikenal minangka topi ireng.

Michael Brown, profesional profesional saka Semalt, nemtokake sawetara wong supaya sampeyan tetep aman:

1. Paid Paid

Panganggo bisa tuku pranala adhedhasar informasi kayata pangkat, lan lalu lintas sing ditampa, kanggo entuk rangking dhuwur uga. Iku cukup gampang kanggo nindakake minangka salah siji ora kudu menehi hasil karo kualitas isi link sawise padha liwat karo transaksi - create a cricket team logo. Uga, amarga mesin telusur kayata Google akeh banget gumantung ing jangkar teks kanggo situs pangkat, pelanggan bisa milih kanggo tuku siji adhedhasar preferensi.

2. Komentar Spam

Tujuan sing dimaksudake yaiku nggawe backlink gratis menyang situs spammer lan ora menehi keuntungan SEO. Bukak blog tanpa kontrol kualitas sing gampang ditrapake kanggo komentar spam. Iku nurunake kesan negatif marang wong-wong sing ngunjungi situs kasebut, sing ngurangi pengalaman. Banjur ora bisa ninggalake komentar sing penting amarga blog katon unprofessional utawa diabaikan.

3. Duplikat Konten

Iku teknik "copy and paste" sing dipigunakaké kanggo nyebaraké konten sing mirip ing sawetara domain. Mesin telusur seneng isi unik lan duplikat mung nyebabake kasempatan situs peringkat dhuwur. Pangguna ora bisa nemokake isi sing padha ing sawetara pranala ing Google listing. Iku bakal ngurangi pengalaman sing kaya ngono kuwi minangka topi ireng. Duplikasi bisa uga dumadi ing domain siji. Biasane, biasane amergo ora duwe kawruh. Tag kanonik ngidini ngenali versi asli saka posting, nggawe salinan liya sing ora katon menyang bot nyusup Google.

4. Artikel Spinning

Iki minangka wujud duplikat ing ngendi para panitia gawe perubahan dokumen supaya bisa katon kaya sing anyar utawa unik kanggo ngliwati alat plagiarisme. Ana akeh popularitas, senadyan konteks isi plagiarized.

5. Cloaking

Cloaking minangka taktik sing digunakake kanggo ngirim konten utawa URL menyang pangguna sing sakabehe beda karo indeks spider search engine. Iku trik mesin telusur kanggo pangkat dhuwur ing SERP nalika ngirimake informasi ora ana hubungane karo pengunjung.

6. Kaca Pintu

Iki minangka kaca dhasar sing dioptimasi sing ngarahake pangguna saka asil sing dipilih menyang panggonan liyane sing ora ana hubungane. Padha fokus ing peringkat dhuwur kanggo pitakon tartamtu.

7. Keyword Stuffing

Kene, pamilik situs web bakal ngisi isi karo mayoritas tembung kunci dhuwur kanggo ningkatake kemungkinan sing bisa dideleng ing SERP, saengga bisa nyepetake kabeh lalu lintas organik. Nanging, tembung kunci gawean nggawe kiriman katon ora wajar lan ora pangguna.

8. Teks Takdir

Metode iki nglebokake kunci kata kunci ing latar mburi putih, supaya ora katon kanggo pengunjung. Iku mung mesin sing nggolet, nyusup, lan indeks.

Akibat

Wong sing nggunakake teknik topi ireng ora nglirwakake resiko sing luwih dhuwur tinimbang wong-wong mau wiwit ditemokake. Iku nyebabake denda, utawa ing skenario paling ora, mesin pencari situs iki ora katon ing SERP.

November 29, 2017