Back to Question Center
0

Semalt Nerangake Kabeh Situs WordPress nduweni Cara Nyiyapake Google Analytics

1 answers:

Michael Brown, ing Semalt Customer Success Manager, 100% yakin yen analytics Google minangka cara sing apik kanggo mangerteni para pamirsa. Iku bakal mbantu sampeyan mangerteni apa wong mikir babagan sampeyan, sing isi sampeyan paling populer, uga lokasi pengunjung. Iki ngendi sampeyan bakal mangerteni cara nyiyapake analytics Google. Yen sampeyan wis duwe Google Analytics ing situs web, aku yakin sampeyan isih bisa sinau babagan sing anyar.

Langkah kapisan yaiku ndaftarake Google Analytics nggunakake akun Google. Sampeyan kabeh kudu nyiyapake jeneng kanggo akun, masang URL situs web lan ngeset zona wektu sing tepat kanggo lokasi sampeyan - dell hard drive recovery. Pungkasan, nrima istilah lan kondisi Google. Sawise sampeyan sarujuk karo syarat lan katemtuan, sampeyan bakal nampa Section Code Tracking ing akun sampeyan.

Duwe akun Google Analytics menehi sampeyan akses menyang sawetara fitur sing kudu diaktifake. Iki menehi sampeyan informasi tambahan ing pengunjung situs web sampeyan ditampa. Kanthi ngowahi demografi lan laporan bunga, sampeyan bakal entuk data ing umur, kapentingan lan jender pengunjung.

Langkah sabanjure kanggo ngaktifake fitur iklan. Iki ngidini sampeyan entuk data ing umur, kapentingan lan jender saka pengunjung situs web.

Sawise mbisakake fitur iklan sampeyan kudu ngilangi alamat IP saka analytics Google. Koyone ngunjungi situs web sampeyan luwih akeh tinimbang karo pelanggan sampeyan. Sampeyan bisa ngilangi kunjungan sampeyan kanthi nyetel filter. Nanging, sampeyan kudu ngerti alamat IP kanggo mblokir. Cara paling gampang kanggo nemokake iku yaiku kanthi googling 'Apa IPku.'

Yen sampeyan duwe akun analytics Google lan ngilangi alamat IP sampeyan, sampeyan bakal ngalami owah-owahan ageng ing nomer sampeyan. Sawise sampeyan ngerti alamat IP sampeyan, sampeyan kudu pindhah menyang bagean Filter-filter. Nggawe jeneng filter, temtokake jinis filter wis disetel lan nyetel kanggo Ngilangi. Minangka sumber utawa tujuan, pilih lalu lintas saka alamat IP sawise sampeyan bakal nempel alamat IP sampeyan. Yen sampeyan duwe alamat IP akeh, sampeyan kudu ngulang prosedur iki.

Situs web sampeyan bakal nampa hit saka bot lan laba-laba. Bots ngunjungi situs web, lan sawise wektu sing cendhak banget, padha ninggal. Padha bisa banget ngganggu, utamané yen sampeyan wis nggunakake Google Analytics sak nalika. Sampeyan bisa uga nyoba kanggo maca ing data sampeyan, nanging pengunjung bot acak nyolong statistik sampeyan. Untunge, ana sawetara cara sing bisa mbusak bot-bot ngganggu kasebut saka statistik sampeyan.

Langkah kapisan kanggo entuk iki minangka 'blok blok lan laba' ing akun sampeyan. Ngunjungi bagean Setelan Tampilan saka panel admin, lan ing sisih ngisor, sampeyan kudu mriksa tandha kothak, lan Google bakal langsung ngilangi sembarang bot sing dikenal saka statistik sing ditampa. Sampeyan bisa nambahake iki kanthi nginstal plugin GM Block Bots.

November 29, 2017
Semalt Nerangake Kabeh Situs WordPress nduweni Cara Nyiyapake Google Analytics
Reply