Back to Question Center
0

Semalt: Kauntungan lan Kerugian Nggunakake Black Hat SEO Sastranegara

1 answers:

Tetep ahead pesaing nggunakake topi ireng SEO strategi bisa. Pemasar internet bisa nggunakke taktik SEO topik kanggo pangkat sing luwih dhuwur, nambah obrolan lan, narik kawigaten lalu lintas sing luwih gedhe tanpa nglanggar pedoman Google. Mulane, apa topi ireng SEO? Tembung 'topi ireng' nyathet taktik SEO agresif sing nglanggar praktik lan pedoman sing paling apik (Google) kayata search engine. Karakteristik sing paling dikenal saka topeng ireng SEO yaiku fokus tunggal kanggo manipulasi rangking lan mesin telusur lan ora ana guna kanggo pangguna.

SEO topeng ireng nggunakake pendekatan kayata tembung kunci, otomatisasi isi lan spinning artikel kanggo ngetrapake isi sing kurang apik lan ngapusi peringkat ing mesin telusuran. Saliyane, topeng ireng SEO nggunakake peringkat link link , nggawe pranala roda, kaca lawang, lan cloak pranala. Google, kanthi tantangan lan praktik topi ireng diterbitake kanthi nerbitake update Google Panda (algoritma peringkat) uga dikenal minangka Google Penguin - repair a clicking hard drive. Wiwit kuwi, situs sing nggunakake tèknik topi ireng wis dihukum Google. Ing salebetipun punika, lalu lintas organik ing situs saged lumayan kanthi nyakup taktik SEO topi ing kampanye bangunan link nanging kanthi pendekatan topi putih. Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, nawakake sampeyan kanggo ndelok tematik ing ngisor iki:

Tactic one: Link Wheels

Rolling link wis ngrambah terobosan minangka taktik bangunan link sawetara taun kepungkur..Menapa malih, ing wekdal punika, sapérangan pakar spesialis kupu-kupu putih ingkang kagungan kritéria gadhah pangajab kemampuan roda pranala kanggé pangaruh peringkat situs web ing Google. Topi ireng sing dipigunakaké minangka link pranala ing nambah kekuatan pranala sing dibangkitake, kanthi efek ngunggahake kaca web sing luwih dhuwur ing asil mesin telusur. Ide ing jejere roda pranala iku prasaja - kanggo mbangun pola situs web sing nyambungake saka situs menyang situs liyane kalebu kaca utama pangembang. Saben kaca web ing roda banjur nguwasani sabanjure. Roda sambungan mbentuk sistem tertutup. Mulane pranala 'wewenang terus dikembangake saengga ngarahake link sing luwih kuat menyang situs web utama.

Tactic two: Blended Link Building

Bangunan link campuran minangka strategi sing narik kawigaten ide supaya akeh pranala kanggo nambah peringkat situs web. Trick utama saka strategi iki yaiku kalebu referensi ing situs web ing tengah-tengah kaca web liyane kanggo tautan sing dhuwur banget kaya New York Times. Kanthi cara iki, pemilik situs bisa ngapusi mesin telusur kanggo ngobati situs web kanthi cara sing padha karo situs web liya, saéngga menehi pangkat sing luwih dhuwur.

Tactic three: Tiered Link-Building

Strategi kasebut nggunakake konsep ngubungaké kaca-kaca sing luwih berwibawa minangka backlink, kaya bangunan link gabungan. Nanging cara iki luwih prasaja yen pemilik situs bisa mbangun pranala menyang kaca web sing ana kanggo nambah peringkat lan wewenang. Topi hitam SEOs nggawe tingkatan hubungan karo saben pranala nunjuk maneh menyang sing sadurunge, pungkasane nguatake backlink.

Tactic papat: Kontak Scrapping

Topi ireng bisa nggunakake aplikasi kayata Scrapebox kanggo nggoleki internet kanggo nggoleki apa wae saka isi karo tembung kunci lan rincian kontak webmaster. Informasi digunakake ing ngirim panjalukan pranala otomatis lan mbangun pelanggaran isi spun. Mangkono, kanthi nggunakake alat scrapping, para pengguna bisa nganalisis situs kanggo masalah SEO teknis.

Kesimpulan

Ana akeh intricacies kang ana ing proses link building. Iki kalebu langkah sing kudu dilakoni ing ngembangaken profil pranala. Kanggo tetep ngalahake pesaing, pemasar online kudu nggunakake topi ireng ireng nanging kanthi cara topi putih.

November 29, 2017
Semalt: Kauntungan lan Kerugian Nggunakake Black Hat SEO Sastranegara
Reply