Back to Question Center
0

Semalt Expert: Pengecualian Alamat IP Saka Google Analytics

1 answers:

Administrator situs web ing era SEO iki ngurmati gadhah Google Analytics minangka alat kanggo nganalisa lalu lintas situs web . Nyedhiyakake data sing penting kanggo bisnis sing gegayutan interaksi customer online. Sengaja, ora bisa njamin akurasi data berharga kasebut amarga sawetara panganggo ngunjungi situs web kanggo entuk informasi tartamtu tanpa tuku apa-apa.

Nanging, Igor Gamanenko, Manager Sukses Semalt , ngandika yen sampeyan pengin njamin akurasi laporan sampeyan, sampeyan kudu ngemot kabeh sumber data supaya laporan kui mung nuduhake situs web nyata pengunjung. Ironisipun, Google Analytics uga mlebu log usaha dening administrator sanadyan dheweke ora nglakoni tindakan liyane kajaba pangopènan. Mulane, administrator kudu ngilangi dhewe saka Google Analytics kanthi matesi alamat IP domain saka laporan Google Analytics - anatomy diaphragm. Sakdurunge kita ndeleng carane bisa nindakake iki, kita kudu ngerti cara alamat Internet Protocol (IP) bisa digarap. Saben piranti elektronik sing digunakake kanggo ngakses internet nduweni alamat IP sing unik. Sampeyan bakal diwenehi alamat IP kanggo kabeh perangkat sing digunakake kanggo mlebu menyang situs web lan Google Analytics.

Cara paling gampang lan paling umum kanggo entuk alamat IP sampeyan digoleki "apa alamat IPku" ing mesin panelusur kayata Google. Nomer alamat IP teka ing bagean asil sakteruse sing ana ing sisih ndhuwur kaca web. Sampeyan kudu nyalin nomer alamat IP kasebut kanggo referensi mangsa depan. Luwih menyang akun Google Analytics, klik tab 'Admin' ing sisih paling dhuwur saka kaca. Ana bagean 'Filter-filter' ing kolom katelu ing sisih tengen kaca web. Pilih 'Filter' lan ngrampungake langkah pungkasan nggawe panyaring nggunakake pilihan '+ Filter New'. Sampeyan bakal diwenehi jeneng filter sing anyar.

Ing tahap iki, sampeyan kudu ngonfigurasi panyaring. Ana 2 opsi konfigurasi jinis filter; 'Predefined' lan 'Custom.' Sabanjure, milih antara "Ngecualekake" lan 'Kalebu' alamat IP, supaya sampeyan bakal nemtokake sumber utawa tujuan lalu lintas kanggo ngilangi utawa nyakup.Kita gumantung ekspresi kanggo ngatur kode kasebut banjur pilih 'Expression' pilihan lan ing menu gulung mudhun ing jejere "sing padha karo". Menu asil bakal nyuwun alamat IP kanggo piranti digoleki sadurungé. Mungkasi proses kanthi ngeklik opsi 'Simpen' supaya konfigurasi bisa ditrapake Yen sampeyan nggunakake sawetara piranti lan akibate akeh alamat IP kanggo ngilangi, sampeyan kudu ngulang kabeh langkah sing didiskusekake ing ndhuwur kanthi urutan sing padha.

Sawise alamat IP ditilik saka Google Analytics, sampeyan bebas nggoleki liwat situs web tanpa perlu sumelang spam ngubungake ing lapuran. Data sing ditahan saiki wis akurat lan nggantosi kegiatan pelanggan.

November 29, 2017
Semalt Expert: Pengecualian Alamat IP Saka Google Analytics
Reply