Back to Question Center
0

Semalt Expert nyedhiyakake Review Engine Panelusuran sing Miring

1 answers:

Sadurunge panuntun web ana ing peringkat, ana mesin telusur sing utamane nyambutgawe kanggo ngewangi para pangguna online kanggo nemokake informasi preference online. Program sing wis ana kaya "Archie" lan "Gopher" dikumpulake informasi lan nyimpen informasi ing server sing disambungake menyang internet.

Michael Brown, pakar ndhuwur saka Semalt , nuduhake ing artikel sawetara masalah menarik sing bakal mbantu ngedongkrak kampanye SEO - evod starter kit how long to charge battery.

carane mesin bisa digarap

Mesin telusur gumantung marang laba-laba web kanggo njupuk dokumen lan file saka web. Crawler web bisa nggolekake kabeh kaca web sing kasedhiya ing web lan mbangun dhaptar dokumen lan program liwat proses sing dikenal minangka web crawling.

Crawler web miwiti ngempalaken informasi saka kaca sing paling populer lan server kanthi lalu lintas dhuwur. Miturut ngunjungi situs favorit, labah-labah ngetutake saben pranala ing situs lan ngindeks saben tembung ing kaca.

Lair saka Google Search Engine

Google minangka salah sawijining mesin pencari peringkat paling dhuwur sing diwiwiti minangka platform akademik. Miturut release sing digawe babagan carane Google dikembangake, Lawrence Page lan Sergey Brin nyatake yen sistem awal dibangun kanggo nggunakake loro utawa telu crawlers web ing sawijine wektu. Saben crawler dikembangake kanggo njaga kira-kira 320 sambungan menyang kaca Web sing bebarengan.

Google mencet berita nalika nggunakake spider papat, lan sistem bisa ngilangi liwat 99 kaca per detik. Sak wektu kasebut, sistem iki ngasilake kira-kira 600 kilobyte lapak saben detik. Sistem debut Google nyediakake sawetara URL kanggo laba-laba web liwat server..Kanggo ngurangi wektu maksimum sing wis ditemtokake sadurunge pangguna online entuk dokumen lan program sing diduweni, Google duweni Domain Name Server (DNS).

Kanthi nggoleki lan nganalisa kaca HTML, Google nyathet nomer tembung ing sawijining kaca, lan lokasi tartamtu saka tembung. Tembung sing nggambarake ing tag meta lan subtitle diprioritasake sajrone panelusuran pangguna. Spider Google dikembangake kanggo indeks tembung sing paling penting tanpa kalebu artikel "the," "a," and "an". Nanging, crawler web liyane njupuk pendekatan sing beda ngindeks tembung-tembung sing penting tinimbang Google.

Kanggo nggawe pengalaman nggoleki sing apik, Lycos migunakake pendekatan nglacak frasa sing diwenehake ing tag meta lan menehi tandha 100 tembung sing paling akeh digunakake. Nalika nerangake AltaVista, pendekatan iki beda banget. Proses indeksasi kalebu saben tembung sing disedhiyakake ing sawijining kaca, lan ora ana artikel "an," "a," lan "ing".

Panelusuran mangsa

Miturut operator Boolean, mesin ngecek frase lan tembung kaya sing dianggo dening pangguna. Panelusuran literalis sing bisa mbusak nggoleki sing ora dikarepake bakal nemokake asil paling apik ing Web. Nemtokake dhasar konseptual iku penting banget nalika nerangake informasi. Panaliten iki digunakake kanggo nggunakake analisis statistik ing kaca-kaca sing ngemot frasa sing disenengi.

Dampak meta tags ing telusuran web

Tag meta muter peran penting nalika nerangake marketing content . Tag meta ngidini pamilik situs kanggo nemtokake tembung kunci lan frase sing bakal diindeks. Temonggo ngenali tag meta sing ora sesambungan karo isi lan kosok balene. Pentinge meta tag ora bisa disobek. Padha muter bagean ing identifikasi frasa sing cocog karo panelusuran pangguna.

Mesin telusur bisa diganti kanthi ngurangi wektu sing dibutuhake kanggo pengunjung online kanggo nemokake isi lan program komputer. Ing sasi kepungkur, informasi lan program sing penting saka web diwenehake yen sampeyan wis ngerti carane Veronica lan Archie kerja. Ing donya modhèrn, sebagéyan gedhé panganggo internet nglambangaké dhéwé ing Web, faktor kunci sing nyumbang kanggo paningkatan mesin panelusur web.

November 29, 2017