Back to Question Center
0

Semalt Expert Describes Between 301 Redirects And 302 Redirects

1 answers:

Apa server web kasebut nyedhiyakake kaca web sing beda-beda utawa kode status ditulis lan kui kanggo layanan sing beda-beda, salah sijine masalah sing paling umum yaiku kode 200. Iki tegese kaca utawa sumber web sampeyan dialihake menyang sesuatu sing bodho lan peretas bisa cumadhang kanggo nembus situs sampeyan lan nyerang sistem sampeyan. Liyane kode status umum yaiku 301, nalika 302 lan 404 uga katon saiki lan banjur. Temenan, sampeyan kudu goleki sawetara tips babagan carane supaya wong-wong mau. Nalika kaca web ditransfer menyang pangalihan-pangalihan server, sampeyan bisa uga wiwit ndeleng kode 300.

301 minangka pangalihan permanen nalika 302 minangka pangalihan sementara, sing artine sampeyan bisa nyingkirake 302 yen sampeyan ngurus sawetara perkara sing diatur dening Customer Success Manager Semalt , Michael Brown - uhren trends 2017 herren.

Nalika lan carane nggunakake 301 pangalihan ?

Pengalihan 301 tansah permanen, lan kuwi sing diceritakake sadurunge sampeyan. Iki nuduhake mesin telusur s sing wis dipindhah, dibusak, utawa dibusak, amarga ana sawetara masalah kualitas desain utawa isi. Kode iki bisa ngganti struktur lan makna situs, ngrusak reputasi ning mata mesin..Akeh wong sing nandhang kasalahan iki lan kudu nggunakake teknik SEO kupluk putih kanggo nyegah kedadeyan kasebut.

Iku sumelang yen macem-macem perusahaan desain web ora bisa mbantu nyingkirake 301 pangalihan. Nanging, padha nggunakake meta tags, lan 302 server pangalihan kanggo njaga situs pelanggan sing aman. Ayo kula ngandhani sampeyan yen praktik sing mbebayani lan mesin telusur ora setuju karo strategi redirection.

Saka sudut pandang SEO, pengalihan 301 ora bisa nemokake situs sampeyan popularitas lan visibilitas sing bisa diduga ing internet. Lan manawa sampeyan ora menehi perhatian menyang masalah kasebut lan ora ngatasi masalah iki sakcukupe, sampeyan kudu ngganti jeneng domain lan bisa ngirim artikel sampeyan saka situs web menyang situs liyane. Dipercaya kula, iki bisa dadi proses sibuk lan bisa mimpin sampeyan ngilangi peringkat situs sampeyan ing asil mesin telusuran.

Apa sampeyan kudu nggunakake 302 pangalihan ?

Salah siji alasan utamane nggunakake 302 pangalihan yaiku supaya URL ala ora bisa diindeks kanthi permanen ing asil mesin telusuran. Umpamane, yen sampeyan wis ngembangake situs web diwasa lan pengin ngarahake homepage menyang URL liyane, sampeyan bisa nggunakake pangalihan 302 iki kanthi akeh paramèter lan data sesi. Nalika mesin panelusur nggayuh URL homepage, sampeyan ora kudu sumelang amarga ora bakal ngakoni kaca lan isi sing ditulis ing jero. Padha bisa nemtokake situs sampeyan aman. Ing tembung liyane, kita bisa ngomong yen sampeyan pengin mesin telusur situs web minangka xyz.com tinimbang abc.com, lan mung bisa kanthi 302 pangalihan pangalihan.

Nalika nggunakake pangalihan 302, sampeyan ora ngirim ngirim pengunjung menyang situs web sing ora dingerteni utawa curiga. Uga, iku penting kanggo ora ngarahake panampil menyang kaca sing padha maneh lan maneh, amarga bisa uga kesel lan nutup jendhela lan mblokir situs sampeyan sawisya.

November 29, 2017