Back to Question Center
0

Semalt Expert: Cloaking, Keyword Stuffing, Link Exchange lan Black Hat SEO Tech Techniques

1 answers:

Kanthi perubahan donya, wong-wong sing lagi ngupaya solusi kanggo masalah online. Google nambah saben algoritma. Akeh pengusaha saiki nggunakake SEO kanggo nambah peringkat - online logo designer software. Ana ilegal, teknik ora etis sing digunakake dening ahli SEO. Nanging, kanthi nggunakake situs kasebut, sampeyan bakal nemokake situs sampeyan kanthi ireng daftar Google.

Praktik SEO dhasar kalebu tag ALT, label tag meta deskripsi tags lan sitemap XML kanggo nuntun search engine bot nalika nyusup liwat konten sampeyan. Sampeyan uga dianjurake kanggo nggunakake tag judhul unik kanggo saben kaca. Nalika sampeyan pindhah menyang jero bolongan kelinci SEO, sampeyan bakal nemokake laku sing bisa nyebabake peringkat SEO sampeyan tanpa kudu ngowahi lalu lintas sing sampeyan pikir bakal. Praktik kasebut dikenal minangka "teknik Blackhat." Google nduweni algoritma Panda lan Penguin sing canggih sing bisa ngiris. Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, wis mbatesi dheweke ing ngisor iki.

Cloaking

Cloaking minangka teknik sing digunakake ing SEO topeng ireng, sing kasusun ing ngapusi Google kanthi nampilake isi sing beda lan njupuk pangguna menyang kaca web liyane tinimbang sing bakal padha dilapurake. Lan iki adoh teknik SEO paling dilecehke. Contone, sampeyan nggawe kode sing nggawe Google mikir sing ngarahake lalu lintas menyang kaca web sing ngemot update urip nalika sampeyan lagi njupuk menyang toko e-commerce. Google nggunakake algoritma kanggo ndeteksi malpraktis kasebut. Yen sampeyan kejiret, sampeyan bisa dicekal saka Google utawa njaluk kadhaptar ing kaca pungkasan

Sambungake link

Exchange link punika liyane topi ireng SEO latihan nalika webmasters ijolan pranala antarane piyambak. Ing kasus-kasus sing paling akeh, iki ana kualitas sing cendhek lan ora ana hubungane karo pranala isi. Nalika digunakake kanggo nggarap jaman kepungkur, iku ora maneh minangka efektif. Iku cara sing cepet njupuk pranala ing wektu sing cetha, nanging ora bakal nambah peringkat sampeyan.

Duplikat isi

Nyalin isi saka situs liyane ora bisa dienggo maneh. Google mung indeks konten unik lan anyar. Kabeh isi sing disalin bakal dibuang..Dadi luwih becik kanggo nglampahi wektu nggawe konten unik sing anyar. Yen sampeyan pengin ngerteni apa blog WordPress sampeyan diduplikasi, go to www.shoutmeloud.com.

Nambah pranala

Sawetara wektu bali, situs web digunakake kanggo nawakake ewu klik kanggo sawetara dolar. Iki kerep uga dianggep sing ngandhakake pranala nemtokake 80% pangkat sampeyan. Nalika Google ngupayakake algoritma, nemokake kabeh situs web spammy sing ngedol pranala lan ngukum. Malah ngukum wong-wong sing wis tuku kasebut.

Keyword stuffing

Keyword stuffing occurs nalika sampeyan nyalahi pangguna tembung kunci sawise saben ukara liyane. Sampeyan ora duwe panguwasa kanthi becik, nanging, mbaleni tembung kunci saben saiki lan banjur dadi eyeore kanggo nonton sampeyan lan nyebabake upaya SEO.

Teks sing disembunyikan

Iku tegese kalebu tembung kunci ing dhasar teks kanthi werna padha karo latar mburi. Kaya tulisan putih ing kaca putih. Sampeyan bisa uga bisa ngapusi manungsa, nanging sampeyan ora bisa mbudidaya bot Google. Padha pindhah liwat kode sumber mriksa kanggo teks sing didhelikake. Padha bisa ngukum kowe amarga nyoba ngapusi.

Link farms

Apa sampeyan tau ngunjungi halaman web sing kebak pranala? Link farms minangka situs web sing diselenggaraake kanthi tujuan ngganti pranala. Google nglawan gagasan iki. Sampeyan setuju yen tetep adoh saka wong iku luwih aman tinimbang disalahake. Apa sampeyan ora?

Artikel spinning

Iki nyalin isi saka situs web liyane lan nggunakake piranti lunak kanggo niru artikel kasebut. Nggunakake piranti lunak generasi konten otomatis uga ana ing kategori iki. Nalika sampeyan nemokake mesin telusure, pamirsa bakal ora seneng isi spammy.

Over optimizing

Wong-wong nyatakake barang sing beracun. Apa sampeyan ngerti yen ngoptimalake isi SEO kanggo karya?

Kurang kualitas lan konten sing ora ana hubungane

Malah yen sampeyan ora kalah peringkat saka spun lan isi sing rada murah, sampeyan bakal kelangan pengunjung. Isi kasebut bakal dikirim menyang Google, lan Google bakal weruh.

Ana akeh "ahli" ing internet nyaranake ing macem-macem teknik SEO. Ati-ati apa teknik sing sampeyan gunakake. Minangka aturan praktis, sampeyan ora bisa tau salah karo piranti webmaster Google.

November 29, 2017