Back to Question Center
0

Semalt Expert: Apa Meneh Lunga Saka Black Hat SEO?

1 answers:

Iku tujuan saka saben wong sing nduwe utawa mbangun situs web kanggo nduwe tujuan. Nindakake penalized dening dikenali search engine s ora salah siji saka wong-wong mau. SEO nduweni sisi apik lan peteng - managed network services pricing in portland. Antarane praktik SEO apik sing tetep ana ing aturan yaiku nggawe isi sing relevan lan gampang tuku sing cocog karo kebutuhan para pamirsa target.

Sisi gelap SEO nglibatake cara sing luwih dikenal kanthi jeneng "topi ireng." Padha kalebu aktivitas sing ora etis sing mbantu ngatur pangkat situs web ing SERP. Wong-wong sing nganggo teknik topi ireng biasane nyoba kanggo ngetokke pojok kanggo nggoleki lalu lintas sing gedhe tanpa gawe ing lapangan.

Igor Gamanenko, spesialis paling apik saka Semalt Layanan Digital, nyatakake kanthi cara kasebut:

  • Padha ora netepi aturan lan peraturan mesin telusur
  • Pengalaman pangguna sing kurang
  • Presensi ora jelas babagan isi kanthi visual lan non-visual

Kaping pisanan, paling saiki sing dianggep topi ireng dianggep minangka cara sing sah kanggo entuk lalu lintas lan pangkat dhuwur ing SERPs. Ora nganti masyarakat SEO nemokake manawa panggunaan terus dilebokake situs web lan merek kanthi resiko..Iku ngrusak kualitas sakabèhé situs uga relevansine ing kaca asil panelusuran. Manfaat saka nggunakake teknik topi ireng sing cendhak lan menehi rega winates ing peringkat. Salajengipun, manawa pemilik situs kasebut nggunakake teknik kasebut, mesin telusur bisa ngukum situs kasebut utawa ora ngetokake asil panelusuran mesin (sing langka). Penalti duwe implikasi negatif ing lalu lintas panelusuran uga rangking. Sastranegara topi ireng nawakake solusi cendhak kanggo masalah sing kabeh bisnis saiki pasuryan, kang kanggo menehi relevansi menyang pelanggan ing basis terus menyang mangsa.

ahli SEO menehi saran marang nggunakake cara ing ngisor iki kanggo ngakses lalu lintas situs:

Keyword Stuffing

Iku kalebu kalebu akeh tembung kunci dhuwur ing situs web isi kanggo nambah visibilitas lan kasempatan muncul ing asil panelusuran kanggo sawetara pitakon. Nalika nglakoni, iku ndadekake isi ora wajar, lan nalika mesin telusur nggoleki, bakal ngukum situs kasebut amarga ngurangi tujuan panganggo mesin sing digadhang.

Teks Kahuripan

Tèknik iki mbahas serangkaian tembung kunci ing latar mburi putih, supaya ora katon kanggo para pengunjung. Nanging, kupluk ireng mangerteni manawa laba-laba ngubengi situs kasebut bakal nemokake lan ngindex, banjur nggawe domain katon ing kaca asil panelusuran. Pangguna diarahake menyang kaca mung kanggo nemokake konten sing ora ana hubungane lan kanthi mangkono, pengalaman sing kurang.

Kaca Pintu.

Iki palsu landing page s kang saiki nyedhiyakake laba-laba lan pangguna kanthi isi lan URL sing padha. Padha usaha kanggo ngapusi mesin telusur kanggo pangkat situs sing luwih dhuwur.

Sastranegara topi ireng, nanging ora etis, banget nggodha lan gampang dingerteni amarga padha duwe hasil jangka pendek. Nanging, manawa situs web kasebut bisa ditemokake, bakal ilang luwih akeh peringkat, utawa luwih sithik, dicekal saka SERPs.

November 29, 2017