Back to Question Center
0

Semalt: Cara Ngilangi Parameter Cèk Saka Google Analytics

1 answers:

Nalika ngrancang situs web uga ngoptimalake mesin pencari, karakter pitunjuk iku salah siji saka faktor sing bisa nggawe situs gagal digolongake kanthi apik ing kaca asil mesin telusur. Kanggo saben start-up bisnis online, ngeksekusi situs web e-commerce bisa dadi salah sijine pendekatan bisnis sing paling apik sing bisa ana. Kayata, bisnis duwe kemampuan kanggo nggayuh potensi pasar tanpa wates global nggunakake sawetara teknik marketing online - appraise a truck online. Pemasaran digital bisa nglibatake pirang-pirang cara nggawe situs web lan isi ketemu panampa. Sampeyan bisa nggayuh Search Engine Optimization ing situs web lan njupuk lalu lintas saka SERPs organik saka sawetara tembung kunci tartamtu.

Manajer Customer Sukses Senior Semalt Layanan Digital, Jack Miller, njlèntrèhaké sawetara masalah sing ngandhani babagan parameter paramèter sing ora kalebu saka Google Analytics.

Pemasaran digital minangka spektrum aktivitas sing akeh. Kabeh padha koyone duwe elemen nambah visibilitas situs web lan uga akeh klien potensial. Sawetara teknik sing disajikake ing platform pemasaran digital kalebu optimasi mesin telusur, Konten pemasaran uga platform liyane kaya Social Media Marketing (SMM). Ora kalebu paramèter query mbantu kabeh proses kasebut entuk motif sing apik tanpa ana alangan..Ing kasus liyane, sampeyan bisa nyumbang kanggo ningkatake keamanan nggunakake situs web.

Spam referral minangka masalah umum sing ngadhepi mayoritas pangguna internet. Ora kalebu spam saka panggunaan situs web saben dina iku penting. Spam bisa ngemot trojan lan malware sing bisa ngurangi keamanan nggunakake situs sampeyan. Ing kasus liyane, penting kanggo nyegah publik sampeyan babagan serangan spam sing bisa nggawe akun panganggo sing rawan. Filter-filter spam konvensional lan uga cara anti-spyware liyane bisa nyegah kamungkinan ana serangan spam. Penting ngilangi parameter paramèter ing Google Analytics kanggo ngontrol spam ngubungake. Ing kasus liyane, kedhaftar bisa nemu periode safety nalika nelusur situs web sampeyan. Tansah elinga yen keamanan situs web uga pangguna gumantung marang langkah-langkah safety.

Cara ngilangi parameter paramèter

Sampeyan bisa ngilangi parameter pitakonan ing akun Google Analytics liwat ngetik menyang panel admin. Saka kene, sampeyan bisa klik akun banjur milih tampilan. Ing panel cahya, sampeyan bisa klik setelan tampilan. Panggonan iki sampeyan bisa ngilangi parameter pitakonan sampeyan kudu ing grup tampilan Google Analytics. Nalika nggawe owah-owahan kasebut, penting kanggo ngeklik tombol simpen kanggo mesthekake yen konfigurasi ora dimodifikasi. Prosedur iki bisa migunani kanggo situs web sampeyan.

Kesimpulan

Google Analytics nemtokake informasi metrik saka sawetara URL sing wis dimuat. Ing kasus liyane, sampeyan bisa nyakup panyimpenan spam Google Analytics kanggo ngilangi kunjungan situs palsu. Ing langkah iki, para pengguna bisa nggawe kunjungan situs web sing bener lan uga jinis-jinis liyane ing situs web. Paramèter query salah sawijining teknik sing digunakaké Google Analytics kanggo ngontrol informasi lan metrik saka situs. Perusahaan nggunakake informasi kasebut kanggo mbantu wong-wong mau peringkat situs web sing dhuwur ing mesin telusuran.

November 29, 2017