Back to Question Center
0

Semalt: Ancaman Sakit Sampeyan Bisa Ngerti About

1 answers:

Prodhuk keamanan tradisional biasane digunakake marang ancaman sing ditepungi. Sawise dheweke ngakoni soko sing bisa mbebayani kanggo situs web, dheweke bisa ngukur langkah kasebut. Penjahat cyber weruh fakta iki lan nyoba kanggo nandur modal luwih kanggo ngembangake program anyar sing nglakokna serangan sing ora bisa dikenali dening sistem kasebut. Oliver King, ing Semalt Customer Success Manager, njelasake ing sangisore benang cyber sing paling wiyar sampeyan kudu menehi perhatian.

Ancaman ulang

Ancaman ulang sing relatif murah amarga kriminal-kriminal mung mendaur ulang kodhe lawas sing digunakake kanggo nyerang organisasi. Padha njupuk kauntungan saka kasunyatan sing produk keamanan ora nduweni memori - web design company. Ahli kaamanan dipeksa kanggo ngetrapake ancaman paling anyar lan nglirwakake jinis ancaman sing lawas. Mulane, yen cyber-criminals nggunakake versi ancaman lawas, ana kemungkinan dhuwur sing bisa nyerang. Wiwit protokol keamanan ora ngakoni anané dhaptar kasebut, banjur dadi ancaman sing ora dingerteni.

Ancaman memori intelijen ancaman minangka cara paling apik kanggo njaga organisasi kasebut nglindhungi serangan kasebut. Ana ing infrastruktur panyimpenan maya sing bisa nyimpen data ancaman akeh..Ukuran keamanan kasebut bisa mbandhingaké resiko saiki karo apa sing wis ana ing penjaga memori lan banjur mblokir yen perlu.

Modifikasi Kode sing Ana

Kriminal-kriminal ngowahi rancangan ancaman sing dikenal kanggo nggawé ancaman sing anyar lan ora diakoni kanthi manual utawa kanthi otomatis nambah kodhe. Produk anyar terus morph minangka liwat jaringan sing beda-beda. Alesané dhèwèké ora dikawruhi yaiku menawa protokol keamanan bisa mung gumantung marang variabel siji kanggo nemtokake yen sawijining aktivitas minangka wangun cyber-crime. Sawetara wong nggunakake teknologi hash sing nggunakake serat teks ing kode kanggo ngenali ancaman. Yen karakter siji diganti, dadi kabeh anyar.

Organisasi bisa nglindhungi piyambak saka serangan kasebut kanthi nggunakake tandha polimorf. Padha ngenali ancaman bisa kanthi mangerteni isi sing ana ing program lan sinau pola lalu lintas saka domain.

Ancaman anyar digawe

Penjahat cyber uga pengin nggawe serangan-serangan cyber anyar kanthi nulis kodhe saka awal. Nanging, dheweke mbutuhake investasi akeh dhuwit. Organisasi bisa uga kudu nimbang prilaku bisnis lan aliran data, amarga praktik cybersecurity paling apik bisa dikembangake adhedhasar kawruh iki.

Cara sing paling apik kanggo nyegah serangan kasebut yaiku kanggo nglakokake proteksi otomatis. Hubungi praktisi paling apik kanggo ngatasi masalah kasebut. Priksa manawa kanggo nerusake kabeh file sing ora pati ngerti lan domain curiga kanggo nliti. Kabeh iki kudu rampung hastily kanggo nyilikake kerusakan bisa utawa kemajuan jaringan perusahaan.

November 29, 2017