Back to Question Center
0

Semalt: 8 Black Hat SEO Taktik Sing Bisa Ngilangi Bisnis Sampeyan

1 answers:

Saben sampeyan nganakake perusahaan SEO ing proyek anyar, sampeyan kudu nggoleki praktik-praktik etika utamane sing gegayutan karo tintingan ireng. Black hat SEO praktik mung ndadekke kurang rega kanggo kampanye SEO sampeyan ing dawa.

Igor Gamanenko, Manajer Sukses Pelanggan Semalt , nerangake ing artikel iki 8 taktik ireng umum sing kudu tansah adoh saka:

1. Artikel Spinning

Nglebokaké piranti lunak kanggo nurunaké sawetara variasi artikel asli. Iki bisa digawe kanthi ngganti tembung nganggo sinonim ing saindhenging artikel. Piranti lunak njamin artikel-artikel kanthi kualitase ing tampilan pisanan - online picture design and editing. Nanging, artikel-artikel kasebut ora umum lan ora nduweni nilai. Padha asring ngasilake penalti ing mesin telusur . Artikel spinning bakal njaluk situs web sampeyan dicekal apik ora kanggo sebutake peringkat search engine ora apik.

2. Ngundhuh Website Audits

Audit situs web uga ngecek kesehatan situs web sakabèhé nalika uga ngeculake kelemahan sing bisa nyebabake peringkat mesin sing luwih murah. Situs web bakal tansah ora konsisten utamane sawise redesigning. Muter mudhun pentingna asil audit situs web ing kerugian gedhé ing dawa amarga titik sing lemah ora bisa didiagnosis tanpa audit.

3. Penyambutan Direktori

Penyerahan direktori kudu tansah dilakoni ing lingkungan sing dikontrol. Prinsip 'luwih apik' kudu dilempar metu saka jendhela kanggo nyegah kiriman direktori spam sing ora pati penting sing bisa njalari situs web peringkat .

4. Google Ora Nutup Mentenan

Kadhangkala perusahaan SEO nganggep kekuatan mesin telusuran kaya Google. Buta tech nduweni akeh insinyur lan sistem kanggo nampilake kabeh tontonan topi hitam SEO, lan situs web pamilik sing mbayar yen dideteksi larang regane. Situs web bisa de-indexed utawa devalued cepet.

5. Iku Kabeh Prakawis Ranking Kapisan

Pemasar SEO banget kepengin banget karo rangking. Nalika peringkat kasebut minangka komponen SEO penting, goal pungkasan kudu tansah tetep konversi lalu lintas web menyang penjualan. SEO minangka investasi, lan kudu nggawa bali menyang bisnis, mula, pemasar kudu ngetrapake tembung kunci.

6. Dijamin rangking

Akeh perusahaan wis dadi korban. Ana sing nggayuh nyedhiyakake layanan kampanye SEO lan mbayar yen asil sing dikarepake diraih. Nanging, bisa dadi korban tembung kunci murah sing ora nggawa target pasar menyang situs web sampeyan. Perusahaan kaya iki uga spam situs web sampeyan kanthi cepet.

7. Tuku Artikel Mirip

Sampeyan ora perlu tuku artikel murah lan cenderung murah online nalika sampeyan bisa nulis artikel kualitas luwih apik dhewe. Elingi isi dadi raja, lan sampeyan kudu mbangun merek kanthi isi sing akurat lan berkualitas. Nulis isi dhewe utawa ngrekrut profesional sing bisa ngasilake konten sing kualitas.

8. Kaca Pintu

kaca Doorway ngidini situs web kanggo ngoptimalake saben kaca web kanthi frasa tartamtu saka tembung kunci. Pintu iki langsung nuntun pangguna menyang situs web utama domain lan duwe efek frustrasi ing pangguna situs web. Mangkono, artikel-artikel mau rada murah, lan Google nemokake kaca doorway kanthi manipulatif ing paling ora. Panganggoan banget saka taktik iki bisa ndadekake peringkat luwih duwur lan malah hukuman.

November 29, 2017
Semalt: 8 Black Hat SEO Taktik Sing Bisa Ngilangi Bisnis Sampeyan
Reply