Back to Question Center
0

Semalat Expert On Ngleksanakke Subdomain Lan Ngawasi Domain Cross Ing Universal Analytics

1 answers:

Admin situs web asring mistaken kanggo domain lintas domain lan subdomain - easy logo maker online. Sampeyan kudu ngawasi informasi lalu lintas tengen menyang Google Analytics nalika sampeyan duwe subdomain sing akeh. Minangka dituduhake kanthi gagasan struktur situs, ana prabédan ing panggunaan.

Kanggo kasil, mandhiri saran sing diwenehake dening Ivan Konovalov, Customer Success Manager Semalt .

Yen sampeyan duwe domain sing duwe dhuwit lan subdomain sing beda-beda, sing ditangani karo situs sing solider, sampeyan kudu nglakoni subdomain tracking.

Yen sampeyan duwe area domain beda lan paling ora siji subdomain sing ditangani karo situs sing ora ana gandhengane, sampeyan kudu nglakoni pelacakan salib.

Bagean 1 - Yen Sampeyan Duwe Domain Bersendirian karo subdomains beda

Kita kudu ngelingake yen situs sampeyan, samplee.com, nduweni wangun serba guna ing kaca web ing m.sample.com (Aku nulis situs responsif minangka lawan kanggo njaga loro lokal sing kapisah kanggo seluler lan desktop). Kanthi ora ditrapake subdomain sing dileksanakake, situs portabel bakal ditangani minangka panulung ing punapa wae klien manawa menyang platform desktop saka situs serbaguna.

Iki ora minangka dalan sing paling becik kanggo tujuan sampeyan kanggo ditelusuri amarga loro lokal kasebut minangka siji alasan, lan gerakan saka salah siji papan ngirim ngirimake saluran lan sumber sing padha.

Mengko On lan Offline Mromosiaken Nganggo Google Analytics

Kanggo tetep adoh saka iki lan mbisakake sampeyan supaya mbedakake tanggal sing bener, penting kanggo nyakup subdomain ing Analytics.

1..Cara paling efektif kanggo Lacak Subdomain Activity liwat Analytics nyebar

Critical to note: Sampeyan ora kudu ngganti apa wae dandan ing isi nglacak. Sadurunge dadi conto Google Analytics digunakke, subdomain ngisor iki rampung kanthi nguji pepek ing ngisor iki.

Referral Rejection Rundown

Perlu dicathet:

Sampeyan ora diwenehi tambahan subdomain menyang kategori larangan rujukan amarga Penyelidikan pancen ngakoni subdomain sing ana hubungane karo wilayah utama.

2. Ndhaptar URL Lengkap ing Analytics

Nggunakne tampilan dhewekan bakal dadi angel ngenali jeneng host amarga Google Analytics nuduhake URL tanpa jeneng spasi.

3. Cara paling efektif kanggo Lacak Tujuan Panjenengan Kanthi

Ing sawetara kasus, sampeyan kudu nduweni kapasitas kanggo ngetungake sampeyan situs asas, subdomain lan situs seluler kanthi bebas ing Analytics.

Sampeyan bisa nindakake kaya mengkono kanthi nggawe loro perspektif, siji kanggo wilayah dhasar lan sing siji kanggo subdomains.

Bagian 2 - Nalika Sampeyan Duwe Wilayah Various Kanthi Ing Paling Sedhiya Salah Subdomains Sing Dealt Kanthi Situs Solitary.

1. Kanggo miwiti, sampeyan kudu nambah kabeh wilayah utama menyang "Referral Larangan Rundown"

Penting kanggo dicathet: Sampeyan ora perlu nambah subdomain menyang dhaptar larangan rujukan, amarga Analytics bakal ngakoni subdomain sing ana hubungane karo area principal.

2. Masang URL Lengkap ing Analytics

Deleng prosedur panggunaan ing bagean 1.

3. Cross Area Connecting

Kanggo nyegah saka nggawe sesi lan njaga loro kunjungan minangka sesi soliter, kita kudu ngliwati sarat sing padha kanggo nyurung domain sing kapindho.

November 29, 2017
Semalat Expert On Ngleksanakke Subdomain Lan Ngawasi Domain Cross Ing Universal Analytics
Reply