Back to Question Center
0

Semalat: Cara Nglindhungi Situs WordPress Sampeyan Kanthi Keamanan Wordfence

1 answers:

Supaya adoh, WordPress dianggep minangka sistem manajemen isi sing paling misuwur lan digunakake. Nanging kita ora bisa nglirwakake fakta sing ora akurat lan aman amarga akeh panyerang ala bisa nglakoni cara kanggo nembus situs sampeyan lan ngrusak sistem sampeyan kanthi gedhe. Yen sampeyan wis nggawe situs web utawa wis nggarap bisnis, penting kanggo nglindhungi kaca web lan sinau sawetara teknik babagan iki.

Keamanan lan kawruh Wordpress diwenehake, lan ana akeh alat sing dirancang kanggo mbantu sampeyan njaga situs sampeyan kanthi aman saka ndhuwur tekan ngisor - vu tv amazon. Keamanan Wordfence minangka salah sawijining sistem sing njamin perlindungan situs sampeyan, lan ing kene Julia Vashneva, spesialis paling apik saka Semalt , bakal menehi pitutur babagan carane nggawe panggunaan sing paling apik.

Pambuka saka plugin Wordfence Security

Plugin Wordfence Security wis diinstal dening mung sawetara wong lan plugin WordPress kanthi fitur. Bisa ditemokake ing bagian plugin WordPress lan mbisakake pangguna kanggo ngatur situs web. Padha bisa njamin keamanan situs sing nggunakake plugin iki amarga nduweni sawetara fitur lan wis nampa respon sing luar biasa saka kedhaftar sadurungé. Nerangake karo sawetara pilihan lan karakteristik kanggo teka munggah pangarepan Panjenengan.

Fitur dhasar

Plugin iki ngidini sampeyan ngeklik situs WordPress kanggo kemungkinan kerentanan, bot, virus, lan malware. Iku tandha panganggo liwat email yen sawetara ancaman pop munggah liwat dina. Iku menehi dhukungan karo fitur login lanjut lan ngukur keamanan. Paling ora, paling ora, plugin iki bisa mblokir kabeh alamat IP sing katon curiga lan ngirim lalu lintas palsu menyang situs sampeyan..

Nggawe plugin Wordfence Security

Iku tegese nyiyapake plugin Wordfence Security. Kanggo iki, sampeyan kudu mbudidaya sawetara bab:

1. Wangsulan sing pisanan yaiku ngetrapake langkah-langkah keamanan login. Sampeyan bisa miwiti proses iki kanthi ngeklik lan ngaktifake plugin Wordfence. Kene sampeyan kudu nemokake bagean Basic Options lan tik kothak kanggo ngaktifake keamanan. Sawise sampeyan ngaktifake, sampeyan kudu ngelingi yen tembung sandhi ora bisa diowahi, supaya ora perlu nyoba sawetara kali. Yen sampeyan nindakake iki, situs sampeyan bakal diblokir kanggo sementara utawa permanen.

2. Babagan liya yakuwi nggoleki scan situs kanthi reguler. Paling asring, wong ora mangerteni nggoleki situs-situs, lan ing ngendi para peretas wis ngaktifake paling akeh. Ing Wordfence Scan ngijini sampeyan mriksa situs kanthi sakabehe, lan mbantu sampeyan nyisihake babagan angkoro lan pola infèksi yen ana.

3. Langkah katelu lan final nyetel tandha keamanan kanggo mangsa ngarep. Kanggo iki, sampeyan kudu pindhah menyang bagean tandha keamanan ing Wordfence Keamanan. Sampeyan kudu ngaktifake lan masang ID email sing arep ditampa kabar babagan masalah keamanan.

Kesimpulan

Keamanan WordPress mesthi ora bakal dijupuk. Minangka pemilik situs web profesional, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo nyingkiri kabeh jenis malware lan bot yen sampeyan pengin nambah peringkat situs sampeyan ing internet.

November 29, 2017