Back to Question Center
0

Semalat: Cara Ngenali Taktik SEO Black Hat

1 answers:

Black hat SEO yaiku sakumpulan praktek sing digunakake kanggo nambah peringkat situs web ing search engine s. Iku nglanggar aturan lan kondisi Google, Bing, lan Yahoo. Nanging, kupluk putih SEO minangka proses aman lan mbantu sampeyan duwe kredibilitas sing luwih akeh ing internet.

Istilah iki diwiwiti ing film-film Hollywood kanggo mbedakake antarane wong apik lan wong ala. Karakter ala sing digunakake kanggo nyandhang topi ireng, nalika wong apik digunakake nganggo topi putih.

Michael Brown, spesialis terkemuka saka Semalt , njamin yen paling anyar, SEO topi ireng wis dadi masalah utama kanggo webmaster - l-tech consulting. Utamane digunakake dening peretas komputer lan spammers. Liwat proses iki, padha nggawe masalah kanggo pamilik situs web, ngrampog piranti lan nindakake tumindak tanpa etika online lan offline.

Iku penting kanggo mangerteni yen ngleksanakake teknik kuping ireng ireng lan strategi bisa njaluk situs web sampeyan dicekal saka asil panelusuran mesin. Mulane sampeyan kudu nggoleki lalu lintas sing berkualitas lan mbayar manungsa waé kanggo strategi topi mung putih SEO

Pengantar Black Hat SEO

Black hat SEO yaiku teknik sing ora ditrima dening mesin telusuran lan isih digunakake dening para webmaster kanggo nambah pangkat situs. Praktik iki ora ana ing istilah lan kondisi Google, Yahoo, lan Bing lan ora bisa njamin asil sing dikarepake kanggo umur. Sawetara tips lan gagasan diwenehi kanggo nyegah panuntun webmaster nggunakake topi ireng SEO. Sampeyan kudu mriksa Pedoman Webmaster Google, Bing's Webmaster Pedoman, lan Yahoo Webmaster Pedoman kanggo duwe idea apa topi ireng SEO lan carane njaluk nyisihaken saka. Sampeyan kudu nyegah praktik mesin pamriksan kanggo nyediakake situs online kanthi aman.

Cara kanggo ngenali topi ireng Taktik SEO

Praktik SEO paling umum sing bisa digunakake kanggo ngenali praktik SEO yaiku isi duplikat, automasi artikel, kaca lawang, pranala sing disembunyikan lan teks jangkar, tembung kunci, SEO negatif, nglaporake pesaing sampeyan tanpa alasan apa wae, cloaking, skema link, posting tamu sing ora bener, lan manipulasi link. Uga, sampeyan ora kudu spine artikel, ora milih jaringan pranala, pranala link, lan link farms, lan supaya spamming markup snippet menyang gedhe. Wis ngumumake yen spamming komentar, query otomatis menyang Google, nggawe subdomain kanthi acak, lan nggawe kaca kanthi laku curiga dilarang dening mesin telusuran. Sampeyan kudu ora melu aktivitas kaya virus, phishing, malware, lan Trojans amarga kabeh iki minangka bagian saka SEO kupluk ireng.

Ngomong topi ireng SEO

Yen sampeyan melu kegiatan iki, sampeyan ora bakal oleh asil sing dikarepake. Lan yen sampeyan ndeleng wong liya sing ana ing SEO topi ireng, sampeyan pengin nyatakake. Yen sampeyan ora laporan, situs web sampeyan bisa diserang liwat hacks ala, kampanye SEO negatif, lan pranala spam. Mangkono, iku penting kanggo laporan menyang Google kanggo njamin kredibilitas situs sampeyan ing internet.

Apa sampeyan supaya kupluk SEO ireng?

Iku bener yen SEO topi ireng nemu pangkat apik situs ing asil panelusuran mesin, nanging iki minangka laku ilegal lan bisa njaluk situs sampeyan dilarang kanggo urip. Ana sukses jangka pendek nalika lalu lintas tambah, nanging Google nggunaake denda kanggo situs web kasebut, lan mungkin ora bisa kanggo ngadhepi efek sing bakal ngancurake. Iku tegese pit montor hood SEO Techniques ora bener kanggo sampeyan yen sampeyan serius babagan mlaku bisnis kanggo urip.

November 29, 2017