Back to Question Center
0

Putih Hat lan Hat Hitam SEO Dijlèntrèhaké Dadi Ahli Sisik

1 answers:

Ana akeh teknik sing bisa digunakake kanggo nambah peringkat situs web ing kaca asil panelusur. Pilihan saka teknik nemtokake manawa jinis optimasi search engine yaiku White Hat SEO utawa Black Hat SEO . Loro-lorone jinis iki bakal menehi asil, nanging siji luwih cenderung kanggo narik denda saka mesin telusur tinimbang liyane. Iku penting banget kanggo pamilik situs web kanggo mangerteni iki rong jinis SEO supaya nalika milih salah siji saka wong-wong mau padha weruh apa sing bakal nyana lan risiko sing njupuk - china penjual shampo metal.

Frank Abagnale, Customer Success Manager Semalt Layanan Digital, nerangake ing kene beda antarane rong teknik SEO iki.

White Hat SEO migunakake teknik sing nyasarake pamirsa manungsa minangka lawan kanggo mesin telusuran. Padha dirancang kanggo ngasilake lalu lintas organik menyang situs lan kualitas (saka situs lan isi) iku penting banget. Teknik lan strategi iki disengaja kanggo perbaikan jangka panjang situs web lan dadi bisnis.

White Hat Techniques SEO kalebu mbandhingake kualitas inbound pranala, nggawe isi asli lan menarik, nggunakake tembung sing tepat, lan organisasi situs sing gedhe. Kampanye sing akeh nglibatake digunakake kanggo ngasilake lalu-lintas kanggo situs kasebut nanging asil tetep tahan..

Black Hat SEO nglibatno nggunakake teknik sing ngarahake ngapusi kelemahane ing algoritma search engine kanggo ningkatake peringkat telusuran sing luwih dhuwur. Teknik kasebut ora menehi fokus marang pamirsa manungsa lan asring ngalahake aturan mesin telusuran. Black Hat SEO dianggep ora etis dening mesin telusur. Nggunakake teknik kasebut, saupamane, nempatake situs kanthi risiko penalization dening mesin iki, lan paukuman bisa minangka garang minangka dilarang saka mesin telusur. Jenis SEO iki biasane digunakake dening individu sing pengin ngasilake cepet ing situs web tinimbang ngembangake situs kanthi bertahap lan tetep.

Sawetara teknik SEO kupluk ireng kalebu ngisi tembung, otomatisasi isi, cloaking, kaca lawang, lan pranala sing ora katon utawa teks

Ing praktik, Profesional SEO nggarap area abu-abu ing ngendi teknik-teknik sing dipigunakaké ora sacara eksplisit. Iki wis nyebabake lair saka jinis SEO liya sing disebut "SEO hat". Yen dipigunakaké uga kanthi profesional, bisa dadi efektif. Tèknik sing digunakake kalebu mundhut domain lawas, duplikat isi, cloaking, tuku pranala lan ngotomatisasi media sosial. Topi abu-abu SEO bisa gain sawetara lalu lintas ing wiwitan, nanging iki jarang tahan amarga situs kasebut bakal ditarik metu.

Jebule topi abu-abu SEO cukup kontol awit iku legal nanging ethically dubious. Sawetara wong mbantah sing Gray SEO ora ana minangka mung Black kupluk SEO ing wangun kurang cetha. Topi abu-abu SEO bisa teka kanthi pricing sing terjangkau nanging teknik sing dipigunakaké bisa dipertanyakan. Biasane, panyedhiya SEO nggunakake teknik iki kanggo entuk target (peringkat situs sing luwih dhuwur) nanging kanthi biaya sing luwih murah lan nggunakake wektu kurang.

Apa prioritas: Ranking cepet lan mirah nanging ora bisa diprediksi golèk utawa wutah situs web lan bisnis sing alon, nanging nyata, jangka panjang? Apa risiko nggunakake teknik topi ireng sing patut dijupuk? Iki minangka sawetara pitakonan sing kudu ditampilake pemilik situs sadurunge nggawe teknik utawa jinis SEO. A panyedhiya layanan SEO sing dipercaya kudu mbantu njawab pitakonan kasebut. Kanthi kawruh babagan jinis SEO, sampeyan bisa nggawe keputusan sing disenengi babagan situs lan bisnis supaya ora nggawe kesalahane larang.

November 29, 2017