Back to Question Center
0

Pakar Semalt Ndhuwur Filter-filter Sampeyan Perlu Nglamar On Google Analytics

1 answers:

Aplikasi filter ing akun Google Analytics penting kanggo mesthekake yen data sing dilaporake ora kecatet dening data sing ora dikepengini. Sapérangan filter kasebut kalebu: Ora kalebu alamat IP, Ora ngleboki spam ngubungake, Tampilan ngganti cara data, URL ditampilake ing huruf cilik lan nganalisis lalu lintas internal. Dianjurake sampeyan wis nguripake views kanggo data, test, lan ora dikompilasi - zwillingsnadel stretching.

Salah satunggaling pakar terkemuka saka Semalt , Jack Miller, nyedhiyakake ing artikel pedoman rinci babagan carane ngaplikasi filter ing Google Analytics.

Filter Jeneng NAMA

Iki migunani amarga mbisakake penapisan mung spam ngubungake lan nambahake data sing nyakup kunjungan nyata saka situs web dening pengguna.

Carane nyetel munggah

  • Pisanan, ngunjungi Admin lan milih tampilan sing cocok.
  • Kapindho, pilih opsi Filter-filter lan klik pilihan Tambah Filter
  • Katelu, jenengake filter.
  • Kaping, pilih adat kanggo pilihan jinis panyaring.
  • Kalima, pilih jeneng host ing pilihan panyaring.
  • Pamungkas, tambahake pranala ing ngisor iki:

    'www \ .EXAMPLE \ .com | CONTOH \ .com | translate \ .googleusercontent \ .com | webcache \ .googleusercontent \ .com'

Filter Resolusi Layar

Dianjurake kanggo nyakup filter resolusi layar menyang jeneng host supaya jinis tartamtu saka crawling spam bisa diblokir metu.

Carane nyetel munggah

  • Pisanan, ngunjungi Admin lan milih tampilan sing cocok.
  • Kapindho, pilih opsi Filter-filter lan klik pilihan Tambah Filter
  • Katelu, jenengake filter.
  • Babak, pilih adat kanggo pilihan jinis panyaring banjur pilih opsi ngilangi.
  • Kalima, ing lapangan Filter pilih resolusi layar.
  • Enem, nambah "^ \ (ora nyetel \) $".

Ngilangi Alamat IP

Penting nyaring data internal. Ngerteni alamat IP sampeyan ing Google kanthi nelusuri "apa alamat IPku?"

Cara Nggawe Iku Nganti

  • Pisanan, ngunjungi Admin lan milih tampilan sing cocok.
  • Kapindho, pilih opsi Filter-filter lan klik pilihan Tambah Filter
  • Katelu, jenengake filter.
  • Sekawan, pilih standar sing dipilih kanggo panyaring.
  • Kalima, pilih 'ngilangi', 'lalu lintas saka alamat IP', 'sing padha karo'.
  • Banjur ketik alamat IP sing pengin sampeyan lalu lintas diblokir.

Tampilan Ngganti carane Filter Data

Cara Nggawe Iku Nganti

  • Pisanan, ngunjungi Admin lan milih tampilan sing cocok.
  • Kapindho, pilih opsi Filter-filter lan klik pilihan Tambah Filter
  • Katelu, jenengake filter.
  • Kaping, pilih custom kanggo pilihan jinis panyaring banjur pilih opsi Lanjut.
  • On 'Field A -> extract A' pilih 'Kampanye istilah' lan ketik '(ora diwenehake.)'.
  • On 'Field B -> extract B' pilih 'Request URI' and type '(..*) '
  • On 'Output to -> constructor' pilih 'Campaign term' lan ketik 'np - $ B1'.
  • Pilih bagian 'A Field required', 'Field B required' lan 'Override output field'.

Nyaring Lintas internal mung

Carane nyetel munggah

  • Pisanan, ngunjungi Admin lan milih tampilan sing cocok.
  • Kapindho, pilih opsi Filter-filter lan klik pilihan Tambah Filter
  • Katelu, jenengake filter.
  • Sekawan, pilih standar sing dipilih kanggo panyaring.
  • Kalima, pilih 'include only', 'lalu lintas saka alamat IP', 'sing padha karo'.
  • Banjur ketik alamat IP sing pengin sampeyan lalu lintas diblokir.

Nampilake kabeh URL ing huruf cilik

Cara Nggawe Iku Nganti

  • Pisanan, ngunjungi Admin lan milih tampilan sing cocok.
  • Kapindho, pilih opsi Filter-filter lan klik pilihan Tambah Filter
  • Katelu, jenengake filter.
  • Papat, pilih adat kanggo pilihan jinis panyaring banjur pilih huruf cilik.
  • Ing kolom Filter pilih Request URL

Telusuri lan Ganti www.filter

Carane nyetel munggah

  • Pisanan, ngunjungi Admin lan milih tampilan sing cocok.
  • Kapindho, pilih opsi Filter-filter lan klik pilihan Tambah Filter
  • Katelu, jenengake filter.
  • Kaping, pilih adat kanggo pilihan jinis panyaring banjur pilih telusur lan ngganti.
  • Ing pilihan lapangan Filter pilih jeneng host.
  • On search string ketik "^ example .com .com"
  • Lan ing gantian gantian ngetik www.example.com.

November 29, 2017