Back to Question Center
0

Nyuwun Expert Expert: Cara Nyegah Traffic Internal Kanthi Google Tag Manager?

1 answers:

Lalu lintas ing jero ruangan kasebut kanthi gamblang digambarake minangka "perwakilan", "individu sing saestu cedhak merek", "divisi iklan sampeyan", "proofreader web sampeyan".

Ing artikel iki, Michael Brown, ahli terkemuka saka Semalt , bakal nggambarake rong strategi sing njelasake kegiatan nang jero iki nggunakke (umum) Google Tag Manager.

Ana rong strategi:

1) Dolan maring URL - edgerouter lite console.

2) Ekstraksi IP.

Loro-lorone pendekatan duwe kaluwihan lan cacat.

Yen populasi umum sampeyan kudu digabung menyang aktivitas internal sampeyan tansah obah, nggunakake macem-macem gadget metu lan babagan, utawa angel golek mung kanthi nggunakake watesan alamat IP, sampeyan kudu nggunakake strategi utami.

Ekstraksi IP mbutuhake sampeyan duwe alamat IP tartamtu sing bakal dipikir. Iki minangka pilihan paling apik kanggo kegiatan sing wiwit saka titik-titik stasioner, kayata struktur kantor utawa sistem.

Teknik 1: Ngunjungi URL

Aku saestu seneng teknik iki, amarga iku banget customer sisih, ora perlu sembarang kapasitas disesuaikan utawa njaba program antarmuka panggilan kanggo pulih alamat IP. Iku menehi panjaluk marang wakil utawa klien, ing kasempatan sing padha arep ditangani minangka lalu lintas njaba.

Sawijining parameter sing perlu, sawayah-wayah, menawa lalu lintas njero sampeyan mesthi nggunakke URL saben wektu ngunjungi situs web sampeyan.

Nggunakke revamp URL (tip ndhuwur)

Ing kasempatan sing sampeyan nemokake yen nggenepi parameter panemume URL sing surem, sampeyan kudu ngatur 301 redistribusi sisi server lan nggunakake URL subdomain utawa vanity kanggo nangani redirection.

Teknik 2: Ekstraksi IP

A pendekatan sing penting kanggo ngisolasi lalu lintas nang njaba saka kegiatan njaba yaiku nggunakke alamat IP pelanggan. Tèknik sing paling umum diakibataké yaiku nggunakna highlights khas Google Analytics kanggo ngayahi manawa ana IP sing ana ing sajroning jangkah sing wis ditemtokake.

Pandhuan iki kanggo komentar ing lalu lintas interior, ora kanggo pamisahan kasebut, supaya sampeyan bakal mriksa alamat IP pelanggan marang jangkoan sing wis ditemtokake, lan yen ana kemiripan, sampeyan bakal ngirim data iki nganggo platform adat.

Waras lan prosès IP nggunakake JavaScript

Yen sampeyan ora bisa nggunakake scripting server utawa PHP, sampeyan bisa nggunakke JavaScript. Kabeh iku dianggep, sampeyan ora bisa, nyatane, ngatasi IP pelanggan nggunakake JavaScript mung. Sampeyan kudu nyuwun IP saka sumber njaba.

Kirimi dimensi adat karo tag ngunjungi situs

Luwih maneh, suwene pungkasan, kita bakal entuk obyek pungkasan saka petualangan iki. Iku kesempatan sing apik kanggo nyetel tag kunjungan situs, kanthi gol sing nggabungake data babagan urutan gerakan saka perspektif khusus.

November 29, 2017