Back to Question Center
0

Nyaring Alamat IP Panjenengan - Semalat

1 answers:

Kanggo entrepreneur online, nggawe situs web e-commerce sing efektif bisa dadi terobosan nyata sing bakal nggawe bisnis sukses. Kanggo sapérangan panuntun web, njaluk pasokan sing terus-terusan saka pengunjung menyang situs web sampeyan minangka bagéan sing paling apik saka sukses e-commerce. Situs beda nggunakake macem-macem cara kanggo njupuk spam saka situs web. Ing akèh kasus, administrasi situs web ngaringaké akun panganggo Google, sing arupa lambang spam pangrèhipan tartamtu. Akeh situs komersial ngatur lalu lintas lan klien nggunakake alamat IP. Fenomena iki tegese iku bisa kanggo ngawasi wong utawa komputer pengguna kanthi gampang nganggo cookie - building an infographic.

Jack Miller, Manajer Karyawan Sukses Senior Semalt , mikirake sampeyan bisa ningkatake tliti data Google Analytics kanthi ora kalebu lalu lintas, sing teka saka perusahaan perusahaan. Paling saka kunjungan iki ana eksperimen lan ora nyebabake tuku nggawe kabeh data ora akurat. Sawetara kunjungan spam ngubungake uga dumadi kanthi cara sing padha sing ngganggu alamat IP tartamtu. Bisa dadi penting kanggo nggunakake sawetara filter canggih Google Analytics. Sawetara cara umum kanggo nindakake iki bisa nduwe automating filter khusus ing panel Administrator Google Analytics.

Spam referral yaiku pesen sing teka saka domain umum. Email spam iki biasane ngemot sawetara instruksi sing cenderung nggawe korban sing ora prihatin ilang informasi sing bener. Mulane ana filter khusus Google Analytics sing digawé kanggo ngatasi masalah iki. Filter kasebut mblokir lalu lintas botnet teka saka spamming domain. Langkah iki bisa ngamanake situs web sampeyan saka sawetara serangan spam sing paling sering. Kayata, peretas bisa nyolong informasi kertu kredit uga data berharga liyane saka individu sing ora curiga liwat macem-macem cara. Sawetara cara sing paling umum digunakake dening para penjahat cyber kalebu serangan phishing lan salib.

Nyaring alamat IP panjenengan

Nggawe akun Google Analytics utawa mlebu ing akun kanggo ngontrol alamat IP saka panel iki. Kaping pisanan, sampeyan kudu tetep menyang platform IP statis perusahaan sampeyan. Iki tegese sampeyan kudu nggunakake papan router konvensional kanggo bisnis sampeyan, sing bisa diatur menyang IP statis. Nggunakake akeh sumber internet bisa nggawe piranti nganggep alamat IP dinamis, sing bisa angel dilacak. Contone, piranti ngakses internet saka seluler broadband bisa duwe alamat IP dinamis. Antarane piranti kasebut yaiku telpon seluler lan tablet nggunakake layanan data rencana operator.

Ing panel admin, sampeyan bisa milih filter khusus. Ing kasus kasebut, sampeyan bisa ngetik alamat IP statis saka jaringan sing arep dibusak saka Google Analytics. Akibaté, sampeyan bakal nemokake macem-macem domain lan alamat IP, sing bakal mbatalake saka lalu lintas. Setelan iki kasedhiya ing kene. Sampeyan uga bisa nglacak spam ngubungake lan lalu lintas nganggo filter khusus iki.

November 29, 2017
Nyaring Alamat IP Panjenengan - Semalat
Reply