Back to Question Center
0

Ngilangi Pembayaran Gateways Saka Google Analytics - Praktek Semalat

1 answers:

Penting kanggo nglacak sumber sembarang transaksi bisnis online kanthi efektif. Sumber jaba internet lan tumbas yaiku masalah penting sing kudu dipantau dening para manajer bisnis sing duwe tujuan nganyari aktivitas perdagangan kanthi nggunakake situs online utawa situs web. Ngawasi sumber dudutan internet iku penting banget kanggo nemtokake efektifitas proses alokasi anggaran. Liyane pendanaan kudu dialokasikan kanggo strategi penjualan online sing ngasilake puluhan paling dhuwur ing investasi - como criar um site para chat. Platform penjualan internet populer kalebu pendekatan langsung, metode organik, metode pembayaran, sistem rujukan, lan pendekatan sosial.

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, ngandika yen produk lan layanan purchasing online entails pirang-pirang prosedur. Iku luwih saka mung ngenali situs web pedagang internet, ngeklik ikon tuku utawa link, banjur nunggu pengiriman produk utawa layanan. Pembelian online minangka proses komplèks sing kudu ngawasi situs web ing pirang-pirang kesempatan lan saka sumber sing beda. Sinau efektif situs web lan rincian tuku kudu rampung sadurunge nggawe keputusan final.

Atribusi minangka cara sing menehi kredit kanggo saben saluran. Kredit kasebut diwenehi adhedhasar tingkat konversi dodolan. Setelan gawan Google Analytics nemtokake kredo 100% menyang klik non-langsung sadurungé. Mulane, para pangguna bisa nemokake situs web nggunakake klik mbayar pisanan..Nanging, nalika nyoba nglengkapi transaksi sing dituku ing wektu liya, bisa ditemokake sistem Google Analytics wis ngidini penjualan saka sumber liyane. Dadi, cara iki mokal kanggo pangguna Pay Per Click (PPC).

Sampeyan perlu kanggo pamilik bisnis mangertos hubungan rumit sing ana ing antarane macem-macem dodolan online utawa saluran tuku. Pamilik bisnis bisa nyinaoni asil umum saka strategi akehe sing beda-beda kanthi nggunakake platform Google Analytics. Strategi atribusi sing paling efektif bisa gampang ditemtokake kanthi milih model atribusi sing paling efektif. Proses milih model paling apik kalebu prosedur pandhu ing ngisor iki: Konversi - Attribusi - Model Perbandhingan - Ganti Model. Pengguna PPC harus memahami bahwa cukup sederhana untuk menggambarkan 50% peningkatan, melalui sistem AdWords, dengan mengubah model atribut ke arah yang menghasilkan kinerja penjualan yang tinggi.

Salah sijine masalah utama sing bisa diduweni dening bisnis online ing pirang-pirang kesempatan yaiku atribusi penjualan kanggo platform rujukan siji. Sumber referal biasane gateway pembayaran kaya dituduhake ing rong conto ing ngisor iki: paypal.com/referral lan checkout.sagepay.com/referral. Conto sumber referal loro kasebut minangka referral spam amarga nuduhake yen penjualan ora metu saka gateway. Nanging, interchange data nglibatake situs web lan gateway mbisakake proses Google Analytics kanggo nglacak loro sumber referal sumber minangka gateway pembayaran. Tantangan iki bisa ditangani nganggo cara sing prasaja. Pemilik bisnis kudu nggunakake prosedur ing ngisor iki kanggo ngatasi masalah gateway pembayaran: Admin - Property - Info nelusuri - Pengecualian Referral. Pilihan kanggo ora kalebu domain bakal digambar. Pangguna banjur bakal milih ikon Nambahake Referral lan banjur milih domain gerbang, umpamane, paypal.com. Sawise pemilihan domain gerbang, pangguna kudu nyimpen owah-owahan. Prosedur iki efektif ora kalebu gapura pambayaran. Asil sing dikarepake saka proses kasebut kudu nduwe daftar sumber rujukan sing sederhana lan ora bisa dianggep.

November 29, 2017