Back to Question Center
0

Excluding Branded Keywords - Semalat Tips

1 answers:

Tembung kunci sing dicekak yaiku sawetara unsur sing paling migunani sing ditrapake kanggo situs web kanggo nggampangake visibilitas liwat lalu lintas situs web sing tambah , nggoleki informasi sing ana hubungane karo tembung sing dituju babagan produk sing ana. Sawise entuk tujuan sing dimaksudake kanggo narik kawigaten luwih akeh lalu lintas, langkah sabanjure yaiku kanggo nggayuh pangguna web minangka akeh. Kata kunci bermerek bisa masang situs web kanggo ngelingke analisis web ing sing perlu produk perusahaan tanpa nggunakake tembung kunci sing dirumuske. Telpon kanggo ngurangi utawa kothak total tembung kunci kanggo ndeleng tembung apa sing dipikir wong.

Ana macem-macem cara kanggo mbusak tembung kunci sing katon kaya spam. Akeh wong sing nyenengake lan banget nuntut - hankook rehvide müük. Julia Vashneva, Managing Customer Success Senior saka Semalt , nyatakake yen Expressions Biasa minangka salah sawijining cara paling efisien kanggo nggampangake fungsi kasebut.

Reguler Biasa

Ekspresi reguler minangka salah sawijining ciri sing digunakake kanggo ngowahi logika sajrone statement kanggo nyaring item sing katon padha menyang grup kapisah. Pernyataan logika kayata AND / OR digunakake ing mekanisme penapisan nalika item karo fitur A lan fitur B nindakake kanthi cara tartamtu utawa liwat kriteria tartamtu tinimbang siji sing nganggo A utawa B. Hasil tartamtu ora bisa kedadean kajaba kondisi kritis kasebut ketemu utawa cocog pratondho.

Ngecualekake Kunci Kata Kunci nggunakake Expressions Biasa

Pindhah menyang bar panelusur sing luwih canggih ing layar tembung kunci, utamané ing kaca Organik saka Panelusuran Sumber Lalu lintas kanggo ngilangi tembung kunci berjenjang, umpamane, sampeyan bisa ngilangi jeneng perusahaan, OKI saka tembung kunci

  • Klik ing ADVANCE;
  • Pindhah menyang "MUNGKIN";
  • Nggawe variabel dadi "Keyword";
  • Pilih salah siji "Cocog kanthi tepat" utawa "Containing" miturut kawruh saka kata kunci;
  • Ketik jeneng "OKI" lan klik "Apply";

Priksa manawa kanggo ngilangi salah ejaan saka sistem kasebut kanthi nggunakake langkah-langkah ing ngisor iki amarga kedhaftar bisa ngalahake OKI nalika nggoleki.

  • Menyang maju.
  • Pilih "Ngilangi."
  • Pilih variabel "Keyword".
  • Pilih "Cocog RegExp" Ekspresi Reguler Padhang ditrapake.
  • Ketik kabeh misspellings menyang baris telusuran, nalika dipisahake nganggo simbol pipa / vertikal (|). Ngisi spasi sadurunge utawa sawise saben tembung kunci.

Langkah-langkah sing digunakake bisa digunakake kanggo ngresiki basis data tembung kunci kanthi branded kanggo njamin yen wis nggoleki resik lan non-misguiding.

Dhaptar regu saka tembung kunci berjenjang nambahi identifikasi tembung-tembung sing ana tembung kunci sing ora nganggo merek sing ndadani bagean sing penting saka lalu lintas. Kata kunci yang bisa dipakai bisa disertakan dalam sistem atau dibantu untuk mencapai mekanisme pencarian lan panggolèhan sing luwih apik. Gambar cetha sing disedhiyakake dening pengecualian tutul tutul saka tembung kunci sing branded njamin integrasi sistem SEO sing tepat ing situs web kanggo ngasilake luwih akeh pengunjung situs web.

Cara iki luwih gampang tinimbang njabut spam ngubungake ing analytics google. Analytics Google duwe setelan kanggo mbusak spam ngubungake utawa sembarang informasi sing salah nglebokake spam ing konsol analytics Google. Boten kados spam ngubungaken utawi spam sanes ing analitik Google, tembung kunci bermerek saged dipun tilar kanthi ngeklik.

November 29, 2017