Back to Question Center
0

Bot Excluding From Google Analytics - Dijelasake dening Ahli Semalt

1 answers:

Kanggo wong-wong anyar sing duwe gagasan spam nglebokake ing laporan Google Analytics, Michael Brown, Customer Success Manager Semalt Layanan Digital, ngetungake salah sijine conto kasebut.

ilovevitality.com iku domain sing tansah muncul ing sawetara laporan lalu lintas perusahaan - dosasapone da muro art. Yen salah sijine kabar iki jeneng domain katon ing laporan, lan kanthi akeh lalu lintas saka iku, tetep ati-ati minangka ora nyata wong ngunjungi situs.

ilovevitality.com yaiku karya autoboot utawa bot crawling sing tujuan utamané kanggo ngarahake situs kanthi lalu lintas kaya, cukup kanggo menang liwat penasaran pemilik kanggo ndeleng apa sing unik babagan iki. Ing pungkasan, wong ing balik bot otomatis manipulative bakal entuk panampa kanggo situs kasebut. Masalah ing kene yaiku kanggo sisih situs web, bot bisa numpes akurasi lan linuwih data lalu lintas kanggo situs-situs. Mulane, iku penting kanggo njupuk tindakan afirmatif kanggo nyisihake utawa nyaring bot kasebut saka Google Analytics.

Ana cara kanggo nyingkirake bot ilovevitality saka laporan Google Analytics. Uga, wong kudu ngerti carane ngenali bot saka lalu lintas organik. Nanging pisanan, penting kanggo mangerteni apa sing kudu ditindakake kabeh lan pamblokiran:

Apa Block Bots

Bot-bot ngganggu banget yen wis mbukak-in karo pirang-pirang liyane. Kahanan bakal luwih abot nalika katon ing laporan Google Analytics amarga otomatis nggawe kabeh data sing salah lan ora bisa digunakake kanggo ngleksanakake kampanye marketing. Contone, kabeh tingkat konversi lan data kompetisi gol sing dilapurake ora akurat. Data sing digambar ing gambar iku adoh saka bener. Kadhangkala, wong bisa mikir yen situs web nglakoni sing ora apik, nanging ing kasunyatan, ora luwih apik tinimbang samesthine. Iku tegese lalu lintas bot bisa numpes kabeh persepsi babagan kinerja situs.

ilovevitality.com iku bot lalu lintas sing dikembangake kanggo situs web target. Wis potensial kanggo mengaruhi pirang-pirang situs ing sedina. Para ahli percaya yen tujuane kanggo ngedol pemilik ing tembung kunci..Piranti sing nggunakake ilovevitality kualitas kurang lan duwe efek elek ing situs web. Yen situs kasebut nemu akeh lalu lintas saka ilovevitality.com, pemilik kudu ngelingi yen padha mbayar kanggo sumber daya sing bot iki nggunakake munggah. ilovevitality gumantung ing situs hosting situs web sing tegese situs web bakal nggunakake sumber daya sing bisa digunakake kanggo liyane produktif aktivitas. Mulane serves minangka basis banget saka eksistensi webmaster saiki.

Watesan Bots saka Ngakses situs web

Ora ana cara kanggo mbukak babagan iki tinimbang liwat file inang. Siji bisa nambah kode menyang file .htaccess kanggo priksa manawa pamblokiran bot kasebut. Nanging, cukup beresiko kanggo kekacoan karo file-file inang. Alternatif kanggo nyingkirake data.

Alternatif kanggo Watesan Bots

Ing ngisor iki minangka strategi panggunaan ing tingkat Google Analytics:

1. Bukak GA lan Kepala menyang tab Admin.

2. Pilih akun sing tepat supaya ana data sing ora kacathet.

3. Pilih saringan lan klik ing nambah filter anyar.

4. Setel ngilangi filter lan pilih lalu lintas rujukan. Ketik jeneng sing bener saka bot sing nyebabake kacilakan.

5. Simpen setelan kasebut.

6. Nalika isih ing tampilan sing padha, klik panah ngisor grafik ing laporan GA.

7. Nggawe anotasi data sing digawe owah-owahan.

November 29, 2017