Back to Question Center
0

Apa Black Hat SEO? - Dasar SEO Saka Semalt

1 answers:

Ing donya SEO (Search Engine Optimization), para ahli ngelingi risiko praktik Black Hat SEO. Nanging, apa Black Hat SEO? Iku nuduhake laku SEO sing nglanggar Aturan Webmaster Google. Minangka mesin telusur , Google wis ndandani pedoman webmaster kanggo SEO sing diijini lan apa sing ora bisa ditampa ing konteks SEO. Google nggunakake mesin telusur kanggo nggawe apa wae aturan sing ditemokake lan migunani pedoman sing mbatesi kasebut mbusak situs saka Google. Akibaté, pakar SEO bisa duwé pangaruh ing asil panelusuran mesin, sing ora laku ala. Google nyedhiyakake nemokake sembarang situs lan persis nemtokake isi utawa apa iku bab - cheap unmetered windows vps ssd. Nanging, bisnis Google kanggo nemtokake situs web sing paling relevan kanggo panelusuran.

Jack Miller, Manager Semalt Customer Success Manager , nerangake manawa pangembang nduweni situs babagan kembang tropis, Google nyengkuyung optimasi situs kasebut kanthi tembung kunci sing duweni kembang tropis.

Black Hat SEO Practices

Biasane, praktik Black Hat SEO ndasari skema backlink utawa taktik kanggo ngolah mesin panelusur kayata Google kanggo ngelingi situs dadi beda saka apa sing ana ing kasunyatan. Ing ngisor iki ana conto Black Hat SEO:

  • Ngundhuh backlinks utawa nyiyapake pembayaran babakan dhuwit kanggo backlink (kalebu nyediakake diskon kanggo tautan)..
  • Link piramida - bangunan akeh pranala kanggo nyedhiyakake backlinks menyang sawetara situs web liyane.
  • Nglebokake teks sing didhelikake ing kaca web, kalebu teks cilik sing digabung karo tembung kunci, tembung ora kasat mata lan teks warna sing padha karo latar mburi.
  • Kaca building door. Iki nuduhake pranala sing dituju kanggo narik mesin sadurunge ngarahake pangguna menyang situs web sing beda.
  • Panggunaan server proxy utawa ngasilake lusinan alamat IP kanggo nggawe situs web katon kaya kaca web kanthi tujuan kanggo nggawe backlinks.
  • Duplikat isi saka situs web liya kanggo nggawe khayalan yen situs nduweni akeh pangowahan lan isi.

Bahaya Black Hat SEO

Ana rong risiko kanggo nindakake praktik Black Hat SEO. Paling penting, Google nggarap algoritma panelusuran kanggo ngilangake praktik Black Hat SEO. Para ahli nganggep Google wis sukses ing usaha kasebut. Mangkono, situs Black Hat SEO resiko kalah peringkat.

bebaya kapindho lan pungkasan nduweni kamungkinan cilik kedadeyan nanging luwih resik. Nalika Google netepake situs sing nglakoni Black Hat SEO, padha bisa netepake peringkat radikalane situs kasebut utawa ngilangi kaca web kasebut. Situs web sing mratelakake ora bakal katon ing peringkat Google.

Kauntungan Saka Praktik SEO Top Hat

Situs bisa mbangun wewenang lan kekuatan kanthi nandur modal wektu menyang White Hat Taktik SEO sing bisa ditampa dening kabeh mesin panelusur. Situs bakal munggah menyang rangking alon-alon nanging bakal njaga rankins.gs. SEO situs uga bakal mbangun saka praktik SEO sadurunge tinimbang miwiti maneh saben wektu. Wekasan, situs bisa nggayuh tingkat puncak asil panelusuran organik lan fokus perhatian ing pangopènan SEO. Tambahan, tetep ranking sing paling dhuwur (sing ditandhakake kanthi sah) luwih becik tinimbang nggayuh peringkat kasebut ing wiwitan.

November 29, 2017