Back to Question Center
0

Apa Bedane Antara WordPress.com Lan WordPress.org? - Semalt menehi Jawaban

1 answers:

Yen sampeyan ngembangake situs web, sampeyan kudu milih platform WordPress kanggo mbangun. Miturut perkiraan, WordPress nguwaosi telung puluh persen saka internet lan minangka salah sawijining platform paling misuwur. Iki menehi akeh tema, fitur, opsi, lan kabeh sing dipilih. Nanging sadurunge sampeyan milih WordPress, sampeyan kudu kenal karo bedane wordpress.com lan wordpress.org - corbatas online baratas. Julia Vashneva, 8 Semalt Success Manager Customer Senior, wis nyathet manawa prabédan iku suntingan, sampeyan kudu duwe gagasan apa sing bakal dipilih lan cara mbangun situs kanthi cara sing luwih apik.

Konsep lan Tujuan

WordPress kuwi jeneng sing ora perlu dikepalini. Piranti alat iki akeh situs web ing pirang-pirang server ing internet. Tinimbang file langsung diunggah menyang server kanggo nggawe situs web, sampeyan bisa nggunakake WordPress kanggo nggawe file backend lan njaluk diterbitake kanthi cara sing luwih apik. Kanggo nggoleki, sampeyan kudu nggawe, ngatur lan nyunting kabeh kaca web lan nggawe konten kualitas, tulisan blog, lan ngunggah akeh gambar. Wordpress minangka jenis sistem manajemen konten jebakan pangembang web. Sistem sumber terbuka iki nyedhiyakake pangguna karo akeh pilihan lan fitur sing bisa dipilih. Alat kasebut, sing dikenal minangka WordPress.org, ngendi sampeyan bisa cepet nyekel salinan perangkat lunak lan karya sing wis rampung. Iku program tuan rumah, lan sampeyan ora kasedhiya jeneng domain langsung. Sampeyan bisa nggawe akeh situs web ing platform iki tanpa perlu duwe jeneng domain lan server sing kapisah. Wordpress.com, ing tangan liyane, wis diadegake dening Matt Mullenweg lan properti saka Automattic. Dadi sampeyan bisa duwe jeneng domain sing kapisah lan bisa mbangun situs web sampeyan kanthi cara sing luwih apik. WordPress.com minangka layanan profesional, powered by many features..Sampeyan bisa nyithak isi lan ningkataké situs sampeyan yen sampeyan wis mbayar ragad domain lan perusahaan web hosting.

Umume wong nyinau WordPress lan goleki cara nyetel situs web gratis, lan mung bisa kasebut yen sampeyan duwe wordpress.org. Nanging yen sampeyan nggunakake wordpress.com, sampeyan kudu mbayar ragad kanggo jeneng domain lan hosting. Nanging, sawetara perusahaan menehi pengguna nganggo fasilitas subdomain gratis sanajan padha nggunakake wordpress.com.

WordPress.com saged operasi ing sistem versi mbayar lan gadhah kathah fitur. Yen sampeyan pengin mbangun situs web profesional, biaya saben taun iku saka $ 19 nganti $ 25. Sampeyan bisa nganyarke website wordpress.org lan entuk desain khusus. Sawetara akeh paket sing kasedhiya, lan rega beda-beda saka siji perusahaan hosting menyang liyane.

Desain lan tema

Yen sampeyan nggunakake situs web gratis ing wordpress.org, ana kemungkinan sampeyan bakal duwe akses winates ing desain lan tema. Nanging yen sampeyan nggunakake situs wordpress.com, sampeyan bisa njaluk desain lan tema sing akeh kanggo milih. Situs web sampeyan bisa dibangun luwih profesional lan luar biasa karo wordpress.com, lan sampeyan ana akeh desain ngrancang lan uga situs web fonts.

Fungsi lan plugin

Kaya desain lan tema, sampeyan bisa entuk akeh fungsi lan plugin ing wordpress.org, dene wordpress.com nawakake fungsi sing luwih akeh lan plugin ora ana maneh.

Sawise sampeyan wis mutusake gawe situs web, langkah final sampeyan kudu goleki perusahaan hosting sing dipercaya lan mbayar situs web wordpress.com.

November 29, 2017