Back to Question Center
0

Ahli Expert: Alasan Kanggo Nggunakake Google Analytics

1 answers:

free watermark maker.5;text-align:justify;"> Ora masalah yen sampeyan wis duwe domain suwene pirang-pirang taun utawa mung sawetara dina, ana rong saringan penting Google Analytics sing kudu sampeyan gunakake. Alesan kanggo iki kanggo mesthekake yen laporan sing digawe tansah akurat, lan sampeyan bakal terus seneng lalu lintas nguntungake.

Kaping pisanan, ora ana pengusaha online sing ngajeni kanthi nduweni situs bisa tanpa akun Google Analytics sing gratis lan gampang digawe. Sampeyan kudu dadi kudu kanggo kabeh bisnis, kang ndadekake wong duwe pemilik bisnis sing paling cerdas. Uga, minangka admin, siji kudu ora ngeculke opsi admin kanggo nggawe filter. Paling wong lali menawa daya kanggo nggawé data paling penting lan dipercaya dumunung ing fungsi admin Google Analytics.

Artem Abgarian, Manajer Karyawan Sukses Senior Semalt , ngidini sampeyan sinau karo saringan loro ing ngisor iki sing manawa nggawe prabédan ageng ing akurasi kabeh laporan saben wulan saka Google Analytics.

Opsi 1

Kaya kasebut ing ngisor iki, salah sawijining perkara sing kudu ditonton yaiku spam ngubungake..Google Analytics nglacak aktivitas pemilik kanthi gawan. Iku masalah sing ora mbantu nalika nemtokake bab kaya kaca dhasar, tingkat konversi sing bener, wektu sing didol ing situs utawa kaca saben kunjungan. Cara paling gampang kanggo ndandani masalah iki yaiku kanggo nggawe filter sing ngalangi kabeh lalu lintas sing teka saka alamat IP tartamtu utawa jangkoan. Kanggo entuk iki, njupuk langkah-langkah ing ngisor iki:

  • Pindhah menyang tab admin lan pilih saringan;
  • Nggawe filter anyar "+ Filter Anyar";
  • Nyalinake filter anyar;
  • Priksa manawa mriksa kothak kanggo sing wis ditemtokake;
  • milih ngeculake lalu lintas saka alamat IP;
  • Langkah sabanjure kanggo masang alamat tartamtu sing pengin ngilangi. Google "apa IPku" kanggo nemtokake alamat IP sing saiki;
  • Simpen.
Opsi 2

Sawetara perusahaan ora seneng banget nggawe kode sumber kanggo situs web. Nanging, dheweke nyolong kode sumber saka perusahaan liyane lan digunakake minangka duweke dhewe. Senadyan kasunyatan sing ngandhut lan nyenengake, iku sawijining perkara sing nduweni bisnis kudu ditangani saka wektu kanggo wektu. Tindakan kasebut bisa nimbulaké informasi lalu-lintas kanggo situs amarga sawetara perusahaan kasebut njupuk bagean ing peretasan ilang kanggo mbusak skrip Google Analytics saka kode kasebut. Pungkasan, loro lalu lintas saka pemilik asli lan perusahaan liyane nggabungake lan nyampurake data lalu lintas. Cara mung kanggo ndandani kesalahan kasebut yaiku nyiyapake filter sing mung nampa lalu lintas sing teka saka domain perusahaan. Punika piye carane:

  • Nganti titik sing arep mriksa kothak filter sing wis ditemtokake, milih nambahi mung lalu lintas menyang jeneng host sing ngandhut domain ROOT dhewe;
  • Input domain ROOT;
  • Simpen.
November 29, 2017
Ahli Expert: Alasan Kanggo Nggunakake Google Analytics
Reply