Back to Question Center
0

A Guide From Semalt Kanggo Ngilangi Pengunjung Internal Saka Google Analytics Nggunakake Asynchronous Code

1 answers:

Ngasilake jenis lalu lintas sing bener menyang situs web lan ningkatake pengalaman pengunjung potensial ing situs bisnis sampeyan ora bisa uga ditekan. Ngengingi target pasar sampeyan ora mung mbutuhake ngasilake luwih dodolan nanging uga nampa data sing resik lan cathetan ing pungkasan kampanye Search Engine Optimization. Kanggo sawetara wulan kepungkur, bisnis B2C wis ningkatake keprihatinan babagan prakara babagan dampak kiriman internal ing cathetan kasebut - moisture blanket.

Jack Miller, Manajer Karyawan Sukses Senior Semalt , nyatakake ing artikel carane nerusake ing kasil iki.

Berkat Google kanggo introduksi teknik canggih sing wis ngewangi klien kanggo ngilangi lalu lintas internal lan spammer ing statistik Google Analytics. Kudu nglacak klien sing ngunjungi situs web sampeyan ora bisa ditekan kanthi cukup nalika nerusake menyang marketing isi. Konsultan marketing ngenali babagan ngawasi lalu lintas eksternal dibandhingake karo lalu lintas internal. Nindakake pesaing ndhuwur kanthi ora kalebu alamat IP saka cathetan GA.

Cara ngilangi lalu lintas internal saka statistik Google Analytics

Lalu lintas sing digawe dening staf utawa konsultan marketing sampeyan bisa nyebabake impact Google Analytics. Lalu lintas internal kerjane nyolong data perusahaan lan nuduhake sampeyan jenis lalu lintas sing sampeyan ora pengin ndeleng. Sawetara teknik wis diterusake dening Google kanggo mbantu klien ngeculake bot, spam referer, lan lalu lintas internal saka ngganggu situs web.

Nanging, tèknik gumantung marang jumlah karyawan sing ngangkut barang ing situs web tartamtu kanggo ngrampungake maneka tugas. Umpamane, yen sampeyan duwe luwih saka 80 karyawan ngangkut barang ing situs web sampeyan, banjur padha klik maneh sawise ngrampungake tugas, dampak sing kedadeyan ing situs web sampeyan bakal abot. Mengklik maneh nyuda sampeyan peringkat situs web dening Google Algoritma, nandakake tembung kunci sing mbatalake dadi ora relevan.

Ngatur cara ngilangi lalu lintas internal nggunakake cookie

Nyoba ngilangi bot lan lalu lintas internal sing digawé dening staf sampeyan saben-saben sampeyan ngunjungi restoran toko kanggo nedha awan bisa dadi wektu. Sampeyan uga bisa mutusake nggawe filter anyar nggunakake setelan pangatur Filter kanggo mblokir lalu lintas internal saka skewing karo lapuran sampeyan. Ing ngisor iki langkah-langkah prasaja sing bakal mbantu sampeyan ngeculake sawetara alamat IP kanthi nggawe tampilan sing disaring.

sing) Log in menyang GA lan pilih dasbor utama situs web sampeyan.

b) Tutul jeneng website ing dashboard.

C) Klik manager filter GA lan gawe tampilan filter sing ora dikepengini anyar.

D) Gunakake 'Filter Kustom' minangka jinis filter.

e) Gunakake 'No_report' minangka pola panyaring panjenengan.

f) Tambah jeneng situs web sampeyan menyang 'Profil Situs Web sing Kapilih' lan tutul tombol 'Simpen Owahan.'

Sawise nggawe tampilan filter anyar, nimbang setelan cookie anyar menyang situs web kanggo ngleksanakake owah-owahan anyar. Skenario iki uga kudu ditrapake kanggo konsultan marketing lan staf sing ngunjungi situs web kanggo ngrampungake tugas. Kanggo klien sing milih nggunakake browser sing beda-beda nalika ngangkut barang menyang situs web bisnis, nyetel cookie kanggo saben browser sing didhukung. Kode asinkron mbantu konsultan marketing ngetung kunjungan sing digawe dening klien. Gunakake kodhe asinkron kanggo mblokir lalu lintas internal, spam referer, lan bot-bot kanthi ngetokke laporan sampeyan.

November 29, 2017