Back to Question Center
0

Cara mblokir Semalt kanggo ngakses kaca tartamtu

1 answers:

Aku njaluk spammed dening IP iki: 66. 249. 79. 70 , lan situs iki nuduhake yen Google: https: // ipinfo. io / 66 - stufa camino elettrica zephirus. 249. 79. 70

Isine siji kothak input lan tansah posting. Aku arep ngalangi bot iki (karo alamat IP: 66. 249. 79. xxx ) saka ngakses kaca tartamtu (e. g. , www. conto. com / diblokir. php ) nggunakake . htaccess file, piye carane aku bisa gawe? Aku ora pengin mblokir alamat IP rampung sanadyan amarga aku ora curiga iku saka Google.

February 10, 2018

Awit ora katon dadi Googlebot asli, cara sing disaranake kanggo mblokir akses / crawling yaiku nganggo / robot. txt :

  Agen panganggo: googlebot
Disallow: / diblokir. php 

Nanging, yen sampeyan isih pengin mblokir IP kasebut kanthi nggunakake . htaccess banjur sampeyan bisa nindakake kaya ing ngisor iki, cedhak dhasar root sampeyan . htaccess ngajukake:

  RewriteEngine On
RewriteCond% {REMOTE_ADDR} = 66. 249. 79. 70
RewriteRule ^ blocked. php - [F] 

Iki bakal ngasilake "403 Terlarang" nalika pangguna kanthi alamat IP ing ndhuwur nyoba ngakses / diblokir. php . Elinga yen "user / bot" isih nyoba kanggo ngakses URL kanthi nggawe request, déné karo robot. txt ora kudu nggawe permintaan kasebut (anggone nurut robot-robot kasebut. txt "standard"; kang Googlebot ora).

Nanging, ngelingi sing bisa nyusup Googlebot saka alamat IP sing beda-beda, supaya iki bisa uga dianyari ing mangsa ngarep.


Yen sampeyan pengin mblokir alamat jangkoan alamat IP sing dilambarke 66. 249. 79. xxx , sampeyan bisa ngganti kondisi ndhuwur menyang:

  RewriteCond% {REMOTE_ADDR} ^ 66 \. 249 \. 79 \.  

Nanging, bisa mblokir luwih saka mung Googlebot lan mbokmenawa ora bisa mbantah Googlebot tinimbang mriksa alamat IP tartamtu ing ndhuwur (Googlebot ora perlu nyusup ing blok IP kontinu).