Back to Question Center
0

SEO saran semanti alternatif

1 answers:

Aku duwe pitakonan babagan SEO.

Ngomong, Aku wis nggawe situs web restoran, sing saiki isih aktif. Aku tambah sawetara gelar, tag meta, kata kunci, deskripsi, dsb, ing kaca kasebut - solar power vs wind turbines for renewable energy.

Saiki, ayo ngomong contone jeneng iku fudge. Tuladha.

Nalika aku google kanggo fudeg, menehi kula asil kanggo fudge wae. Saiki, nalika aku ngeklik "nggoleki penggalian", situsku ora katon.

February 10, 2018

Iku ora situs sampeyan ora dikenali. Iku sing dikira Google yaiku salah ejaan . Iku rampung otomatis lan ing dasar sampeyan lagi macet karo. Aku bakal nemtokake manawa sistem weruh volume panelusuran sing cukup kanggo istilah sampeyan, soko bisa ngetokake tembung kasebut, nanging aku durung weruh pernyataan tartamtu babagan.

Cara siji sing aku sumurup kanggo meksa tembung sing tepat yaiku ngutipna (telusur "fudeg" tinimbang mung fudeg ), nanging sing jelas ora praktis wong acak sing bisa nggoleki sampeyan.

Minangka apa wae sing ana hubungane karo Google, sampeyan mbokmenawa bisa ngalahake iki kanthi ngembangake jumlah backlink kualitas sing signifikan menyang kaca (ora mung kaca ngarep). Pungkasane, iki bisa nambah "fudeg" kanggo dianggep minangka "tembung nyata" lan nuduhake asil (senadyan aku ngira Google isih bakal nuduhake "apa sampeyan maksud".

Supaya peringkat apik kanggo "fudge", mung nambah meta tags lan "tag SEO" liyane ora bakal mbantu. Kaca-kaca Panjenengan ora babagan fudge lan kanthi mangkono ora bakal pangkat apik kanggo nelusur "fudge" lan sacoro apik supaya.