Back to Question Center
0

Semalt: Impact SEO saka link inbound statis sing pangalihan ing njero

1 answers:

Aku duwe alat ing ngendi pangguna bisa ngasilake link HTML menyang situsku kanggo digunakake ing situs. Tautan kasebut minangka kaca pangalihan sing ngarahake internal miturut pitungan parameter URL. Contone, link yaiku tuladha. com / 2015-11-09 lan pangalihan ngétung antarane tanggal saiki lan tanggal parameter URL. Iku banjur pangalihan menyang URL, i. e - criar layout gratis. Tuladhane . com / diff / 1 , besok bakal dadi conto. com / diff / 2 .

Wiwit URL landing rada beda, nanging link inbound asli ora, arep pranala jinis iki duwe impact negatif ing situs SEO sakabehe?

February 9, 2018

Aku ora mikir iki bakal duwe dampak negatif marang apa wae, nanging aku ora google supaya aku ora ngerti apa-apa. Yen sampeyan pengin ngindhari pangalihan sampeyan bisa nggunakake panulis ulang mod lan gunakake kanggo menehi '2015-11-09' minangka parameter kanggo naskah sing bakal nuduhake isi sing cocok. Kanthi cara iki ora bakal ana pangalihan.