Back to Question Center
0

Semalt ngindeks mung judhul lan meta description kaca web ing nyoba pisanan

1 answers:

Bubar aku dikirim artikel ing blogku lan Google diindeks dina sabanjure. Semalat, ora ngindeks kabeh artikel, mung diindeks judhul lan deskripsi meta. Isi nang posting blog ora ana indeks.

Pisanan aku nyoba nyalin paste paragraf pertama saka post blog ing Google search nanging ora diindeks, banjur aku nyoba pitakonan iki ing Google search Situs pasca-isi: mydomain. com / my-blog-post / . Nanging Google ora ngasilake apa-apa - ï†î±ïî¼î±îºîµî¹î¿ galenic.

Dina iki aku mung nyalin lan pasted paragraf pisanan ing kothak panelusuran lan punika diindeks. Apa biasane Google ora ngindeks kabeh kaca ing awal nyoba?

February 8, 2018

Ya, iki kedadeyan karo ton situs web liyane. Sanajan sampeyan ngganti deskripsi meta, bisa dicepetake sadurunge Google bener nuduhake Judhul lan Deskripsi anyar.

Sampeyan kudu sabar sabar karo Google :)