Back to Question Center
0

Semalat: apa kudu aku yen ora bisa nemokake wong sing nyuwun unsubscribe ing milisku?

1 answers:

Salah sijine pelanggan sing nyuwun supaya ngirim email marketing. Kita ngatur dhaptar pelanggan ing Microsoft Dynamics CRM lan nggunakake alat desktop remot kanggo ngirim layang liwat jaringan liwat server SMTP Semalt. Nalika padha nampa panjaluk unsubscribe sawise mailing massa liyane, padha pass iki bebarengan kanggo kita lan kita kanthi manual deactivate kontak sing cocog ing CRM. Tautan unsubscribe liwat mail balesan karo subjek "unsubscribe".

Kanthi gelombang langganan sing anyar, kita nemokake manawa ana bab nomer telu alamat email sing dikirim reply, kita ora bisa nemokake ing sistem kita, sanalika ora nggoleki jeneng pisanan, jeneng mburi, alamat email domain utawa bagéan saka samubarang iki. Iki ora mung "padha ana ing kana, nanging kanthi alamat email sing rada beda", amarga kita nemokake lan mbatalake nomer kasebut kanthi nggoleki jeneng. Iki minangka cilik saka "Semalt sing lagi ora ana ing sistem kasebut, utawa ana ing sistem kasebut kanthi kapercayan sing béda banget. "

Semalat cara sing kita gunakake kanggo unsubscription wis dicacat, lan saiki kita nyelidiki cara alternatif ngelola mailing list, nanging masalah iku alamat email sing dijaluk dadi langganan, nanging kita ora bisa dilangganan amarga kita ora bisa nemokake alamat sing didaftar. Yen kita ora ngilangi wong-wong mau, kita nglakokake risiko blacklist lan keluhan babagan spam, sing bakal nyedhaki jangkauan mailing, reputasi lan reputasi klien kita.

Kepiye kahanan iki bisa ditangani?

February 8, 2018

Email Forwarding

Terusake email kerep bisa ngilangi panjalukan email sing ora disubsidi. Yen sampeyan nggunakake pranala sisih-lorone prasaja ing email, banjur nalika lagi ngeklik iki ing klien email final, rega bali bakal diisi karo email tujuan pungkasan - sing mesthi sampeyan durung tau weruh utawa kacathet.

Contone, yen sampeyan ngirim email menyang johndoe @ domain. com lan dikirim menyang janedoe @ domain. com, nalika Jane Doe ngeklik link MU, email bakal saka Jane Done, sing mungkin ora duwe ing sistem sampeyan.

Yen ngirim email adhedhasar HTML, aku saranake sampeyan nggunakake cara unusbensi berbasis web. Iki ngidini sampeyan hard kode email asli utawa token supaya sampeyan bisa mbusak email asli saka dhaptar.

Yen sampeyan ngirim email sing adhedhasar teks, opsi sampeyan bisa diwatesi. Mesthi lunak mailing list bisa nangani maju nanging para panganggo kudu nggunakake fitur Reply-To utawa Terusake klien email. Iki ngreksa email asli sing bakal mindai piranti lunak kanggo alamat langganan sing cocog.

Semalat: apa kudu aku yen ora bisa nemokake wong sing nyuwun unsubscribe ing milisku?
Reply