Back to Question Center
0

Kepiye cara ngompres Semalt lan / utawa CSS?

1 answers:

Aku ngerti manawa ana cara kanggo ngunggahake kaca kasebut sacara dinamis, nanging yen aku pengin ngompres kode sandi supaya luwih cepet, piye carane?

. Source - fotografia desnudos iluminacion
February 8, 2018

Minify katon minangka standar. Punika minangka postingan blog kanthi penjelasan babagan cara migunakaken.

Aku Highly recommend Google Closure Compiler kanggo ngompres kode JavaScript. Aku nggunakake wong, lan uga kompresor resmi sing digunakake dening proyek jQuery.

Proyek iki bisa nindakake cukup akeh, nanging dasar yaiku:

  penutupan java -jar. jar -js javascript File. js> javascript File. min. js 

Gunakake gzip .

Aku nggunakake proyek EquedIt Justin Etheredge. Iku apik tenan! Kanggo asp. net Nanging.

  • Iku nggunakake YUI kanggo CSS lan Javascript komprèsi.
  • ndhukung kurang
  • Aku pracaya ndhukung Google Penutupan
  • Iku gampang banget kanggo nggunakake.

Maca intro to squishit post blog .

Punika wonten sawetara kode sampel ingkang badhé nampilaken tag tunggal