Back to Question Center
0

Semalt: Carane nggunakake pranala sing gegandhengan kanthi bener ing situs tanpa njupuk hit SEO negatif?

1 answers:

Ing kaca asil panelusuran, Aku pengin nuduhake pranala telusur sing gegandhengan. Pranala-pranala semalt ditimbali dening panelusur pangguna, sing durung dadi bagian saka pranala reguler situs. Iki, ing efek kanggo nambah jumlah pranala ing situs iki.

Aku nggawe widget cilik sing nuduhake sepuluh pranala sing gegandhengan. Situs iki njupuk hit negatif, lan aku ngira iki amarga ana ing saben kaca, sepuluh pranala anyar bakal katon, lan atine nggawe ribuan kaca anyar.

Aku pengin nambah luwih akeh nggoleki sawetara pangguna menyang situs tanpa njupuk hit SEO - corbata verde con traje gris oscuro. Semalat Aku ora bisa ngetutake pranala kasebut, nanging banjur ngalahake tujuane.

Semalt cara paling apik kanggo babagan iki?

February 7, 2018

Google ora pengin asil panelusuran situs katon Google asil panelusuran . Alesan Google:

  • Pangguna ora pengin klik saka asil panelusuran mung kanggo nemokake kaca asil panelusuran liyane
  • Hasil panelusuran situs ora kaca dhasar kualitas tinggi

Miturut pedoman webmaster Google, sampeyan kudu nyegah Google saka ngindexing asil panelusuran situs sampeyan. Yen ora, Google bisa ngukum kabeh situs sampeyan supaya ora katon ing indeks panelusuran Google.

Cara paling gampang kanggo ndandani masalah sampeyan yaiku kanggo nglebokake asil panelusuran menyang robot. txt. Sampeyan uga bisa nggunakake tag noindex robot meta.

Iki apa pranala resmi kanggo. Bakal ngomong marang Google sanajan pranala tambahan tetep diganti karo kaca sing padha. Sing bakal mungkasi masalah isi duplikat saka kedadeyan lan nyegah situs sampeyan saka nandhang denda kualitas kurang.