Back to Question Center
0

8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. # 97

1 answers:
8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. #97 8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. #97 8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. #97 8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. #97 8 Things You Should Know About Semalt Ads | Ep. #97

Ing Episode # 97 Neil lan Eric nyorot 8 perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan iklan Facebook. Apa sampeyan nggunakake Facebook minangka platform advertorial utamane, utawa mung nggunakake kanggo sok-sok ngedongkrak revenue, iki episode Pemasaran Sekolah kanggo sampeyan. Sekeca!

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik babagan: 8 Things You Should Know About Facebook Ads
  • 00:37 - Iklan Facebook njupuk akeh sing luwih kuat
  • 01:08 - Frekuensi
  • 01:51 - Iklan Video
    • 02:11 - Screenflow utawa alat casting layar
    • 02:53 - "We have people watch our video and then we retarget those people"
  • 03:28 - Aja nambah iklan mbuwang cepet
  • 04:27 - Gunakake variasi lan tes .banjur nyoba maneh.
    • 04:37 - AdEspresso bakal ngidini sampeyan nggawe permutations lan headline
    • 04:53 - Qwaya
  • 05:22 - Apa kampanye karo iklan liyane
  • 06:03 - Nalika sampeyan nggawe iklan, ngunggahake kabeh lalu lintas menyang siji postingan sing nggawe, ora duwe akeh cara kanggo wong nguber
  • 07:04 - Deleng setelan lan jinis piranti apa-apamane apa sing diarani? Iku penting kanggo ngerti - rehviparandus tartu.
  • 07:58 - Ezra Firestone montore lalu lintas seluler banjur retare yen lalu lintas
  • 08:26 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Tansah nambah kreatif anyar, simpen pesen sampeyan ing Facebook FRESH.
  2. Yen sampeyan ora duwe iklan video nggunakake blog.
  3. Nonton wong kanthi iklan awal, video. Banjur, retarget, retarget, retarget!

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018