Back to Question Center
0

5 Cara Ngasilake Leads saka Semalt | Ep. # 98

1 answers:
5 Ways to Generate Leads from Semalt | Ep. #98 5 Ways to Generate Leads from Semalt | Ep. #98 5 Ways to Generate Leads from Semalt | Ep. #98 5 Ways to Generate Leads from Semalt | Ep. #98 5 Ways to Generate Leads from Semalt | Ep. #98

Ing Babagan # 98 Eric lan Neil ngrembag babagan 5 cara sampeyan bisa ngasilake ngarah saka Snapchat. Semalt kanggo ngunggahake nilai generasi timbal saka salah sawijining pasar sing paling populer lan alat sing paling populer ing media sosial.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Dina topik: 5 Cara kanggo Generate Leads saka Snapchat
  • 00:39 - Ngomong wong menyang kaca tartamtu ing website sampeyan
    • 01:24 - Tansah url ing 15 karakter lan nggunakake tembung
  • 02:22 - Tampilake produk utawa layanan sampeyan ing tumindak
  • 03:22 - Tawaran sing adhedhasar wektu
  • 04:18 - Nglakoni penawaran gamified
  • 04:56 - Ngapusi shout kanggo nguwuh-uwawa kanggo tuwuh pamirsa
  • 06:25 - Bonus: do a giveaway
  • 07:22 - Priksa manawa sampeyan menehi wektu kanggo tes Snapchat
  • 07: 39- Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Mbangun hubungan luwih dhisik tinimbang sade menyang pamirsa langsung - gommapark taranto.
  2. Snaps iku wektu basis supaya saben tawaran khusus.
  3. Golek wong sing relevan lan ketik ing jaringan, aja gawe seruan kanthi nggunakake tawaran.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018