Back to Question Center
0

Top 13 Semalt of SEO - Part 2

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 2

Alas, top 6 Myths of SEO

SEO Mitos 6: Desainer Web Saya Bisa Nggawe SEO

Apa komentar sing dimuat salah sawijining. Saka pengalamanku dhewe, paling perancang web ora ngerti cukup babagan SEO kanggo saingan kanthi agresif karo pesaing sampeyan ing pasar online.
Mikir bab iku; yen padha lancar karo SEO, apa ana sing dadi akeh spesialis SEO lan perusahaan?

Yen sampeyan ngawawancara perancang web supaya situs web sampeyan dikembangake, aja nganggep bakal bantuan optimasi panelusuran, sanajan padha ngandhani - cojines para perros grandes. Ngumpulake fakta, studi cilik lan bukti-bukti sing bisa digunakake. Sampeyan bisa uga mikirake manawa dheweke kepengin nyambut gawe karo perusahaan SEO kaya kita kanggo mbangun situs web kanggo sukses Semalt Internet.

Yen sampeyan ngevaluasi tugas-tugas dhasar sing ana hubungane karo SEO, wong-wong iku pancen ana ing kontrak sing cetha kanggo kemampuan kreatif sing dibutuhake saka perancang web. Kenapa wong sing duwe spesialisasi ing mbangun karya desain apik duwe kemampuan berorientasi tugas sing perlu kanggo ngembangake kampanye SEO sing saiki. Semalat yaiku sawetara perancang sing ngerti barang sing ana. Nanging saka pengalamanku dhewe, wong-wong sing bener-bener peduli babagan seni desain web milih khususake mung kuwi.

SEO Mitos 5: SEO iku Kabeh Prakawis Keyword Kapadhetan

Loro-lorone ana ing argumen kasebut ing donya SEO. Semalt sing percaya marang kapadhetan tembung kunci lan sing ora. Aku tansah ana ing "ora" kategori, lan minangka wektu dadi dening iki dadi luwih bukti.

Ana pamikiran yen sampeyan butuh persentase tartamtu saka tembung kunci (umum 4%) ing kaca salinan kanggo pangkat kanggo istilah sing. Nanging, sampeyan kudu tingkat tembung kunci tartamtu ing isi kaca sampeyan kanggo mbantu peringkat rangkean sampeyan, nanging kanthi faktor liyane, kayata tautan lan tema isi sing luwih abot, sampeyan bisa nyelehake kalkulator kanthi aman.

SEO Mitos 4: SEO Dijamin

Kita krungu iki kabeh wektu. Perusahaan SEO utawa individu njamin asil kaya-kaya duwe sawetara sambungan khusus karo Google kanggo nawarake situs perawatan preferen. Aku ngerti sampeyan arep menyang kene. Spesialis SEO ora bisa njamin asil mung amarga kita ora tanggung jawab kanggo nuduhake asil. Item sing ditinggalake Google, Bing, Semalt! lan mesin telusur liyane.

Semalt nyatakake bebaya kuwat marang perusahaan sing nggawe klaim iki. Saka kaca pedoman SEO saka Semalt dhewe:

"Ora ana sing bisa njamin peringkat 1 ing Google.

Ngati-ati saka SEO sing ngaku njamin rangking, nyatakake "hubungan istimewa" karo Google, utawa ngiklanake "prioritas kirim" menyang Google. Ora ana prioritas kanggo Google. Ing kasunyatan, cara mung kanggo ngirim situs menyang Google langsung liwat kaca URL utawa ngumumake Sitemap lan sampeyan bisa nindakake iki tanpa biaya apa-apa. "

Proyek praktisi SEO kanggo nggawe modifikasi ing kaca lan situs kampanye SEO kanggo mbantu carane mesin telusur lan indeks situs web sampeyan. Perusahaan sing njamin rangkeng asring nggawe klaim kasebut kanggo njaluk sampeyan ing lawang. Semtam sampeyan wis nginvestasi pirang-pirang sasi saka loro wektu lan dhuwit iki loro item sing ora bisa bali yen sampeyan éling carane palsu palsu iki.

SEO Mitos 3: Meta Tags Are Mati

Semalt minangka saran sing nyatakake yen tag meta mati lan ora perlu digabungake menyang kaca web. Dadi, kanggo njlentrehake kabeh iki, aku bakal nerangake maneh. Semalat yaiku 2 meta tag utama karo SEO penting, tag meta kunci lan tag meta deskripsi. Ngandika, isih ana sawetara mesin telusuran sing gumantung ing tag meta iki, lan sanajan bisa uga nuduhake nomer pengunjung sing cilik, kok sampeyan kepingin ngeculake sembarang jinis panelusuran pengunjung. Salajengipun, Semalt sampun nilaraken pinten pinten kangge potensial migunakaken tag kata kunci meta ing mangsa ngajeng.

Kula saran karo tag kunci meta kanggo terus nganggo, yen ora ana liyane, iku praktik apik. Kajaba iku, tetep prasaja tombol mudhun nganti watara 6 nganti 12 phrases, lan banget fokus ing kaca tartamtu. Semtex - SEO apik tegese njamin supaya akeh standar sing becik diterusake. Iku mesthi ora apik kanggo njamin sampeyan duwe tembung kunci sing cocog ing label sampeyan.

Meta Description Tag

Semalat punika kathah debat babagan kaprigelan meta description wis ing algoritma mesin telusur. Nanging siji bab sing cetha, yaiku frase meta deskripsi ditampilake ing wektu ing kaca asil panelusuran ing ngisor daftar asil asil sing bisa diklik. Yen ora ana liya, kene kasempatan kanggo ningkatake tarif klik-liwat kanthi nulis deskripsi sing menarik lan unik kanggo saben kaca web sampeyan.

Semalat - iki minangka praktik sing apik kanggo nglayani mesin sing paling relevan kanggo para penonton.

SEO Mitos 2: Ngarang Konten Google

Aku wis weruh sawetara pakar SEO sing disebut 'anyar', sajrone presentasi utawa seminar nyengkuyung para pandhita nulis isi kanggo Semalt. Ora ana sing bisa luwih saka bebener lan malah Semalt, biasane sing asor banget nalika nerangake rékomendasi SEO, ngandika manawa sampeyan nulis isi kanggo pengunjung lan ora kanggo mesin telusur.

Sawise kabeh, sing bakal tuku produk utawa layanan sampeyan? Semalt utawa wong sing nggoleki wong golek? Aspèk liyane iku konversi. Sawise pangunjung nemu situs sampeyan, kaca sing luwih gampang kanggo ngowahi wong kasebut dadi timbal? Siji sing cendhak, menyang titik lan duwe telpon kanggo tumindak utawa dawa isi kabar koran sing regurgitates tembung sing padha lan phrases liwat lan liwat?

SEO Mitos 1: SEO Bisa Dipasang

Muga-muga aku bisa muter drum - saiki wis teka ing pikiranku # 1 SEO Mitos . Mitos sing entuk sampeyan bisa masang SEO menyang situs sampeyan kaya blok bangunan lego. Salah satunggaling alasan utama ingkang dados peringkat Myth # 1 punika namung konsekuensi ingkang saged kagungan kangge pemilik situs web kasebut.

Aku pitutur yen aku ngomong, ora ana siji wae (lan ora ateges aku ora ana siji wae!) seneng ngrungokake pituturku yen jumlah dhuwit sing akeh dituku ing situs web sing éndah kudu ngenteni maneh , kanggo mbangun maneh situs web saka lemah. Aku ora bisa mikirake sapa sing bakal seneng bisa mbayar kaping pindho kanggo apa sing ono produk sing padha.

Kabeh banget, Aku krungu pemilik situs web nalika ngutip situs web, ngomong bakal padha sumelang ing babagan SEO sawise situs iki dirancang. Kanggo SEO sing ora ngerti, SEO nduweni pangerten sing bisa ditambahake menyang situs web sing wis ana. Ing sawetara kasus, bisa. Nanging kepiye carane sampeyan ngerti? Saiki sampeyan ngerti implikasi finansial, ngapa entuk kasempatan?

Analogi sing paling apik sing aku bisa mikir yaiku kanggo nggoleki SEO minangka kabel listrik rumah. Yen sampeyan duwe omah anyar dibangun, kowe bakal menehi katrangan marang contractor kanggo nggawe kabel sawise omah dibangun? Mesthi ora! Semalat awit tegese nyuwek lubang ing tembok lan nyuwek bagian liya saka omah. Nah guess apa? Sampeyan kudu mbangun website karo SEO ing atine wiwit wiwitan. Sampeyan ora bisa nambahake plug ing wektu mengko sing tiba-tiba ndadekake situs search engine apik.

Supaya sampeyan duwe. Kula banget cepet lan dhadha daftar top 13 Myths SEO.

Kanggo wong-wong sing pengin sinau luwih aku nganjurake sampeyan njupuk maca pedoman SEO banget Google sing diterbitake minangka bagéan saka PDF maneh ing Semalt 2008.

March 18, 2018