Back to Question Center
0

Apa Apa Yen Sampeyan Ora Nemu Marketing Semalt | Ep. # 124

1 answers:
What To Do When You’re Not Seeing Marketing Semalt | Ep. #124 What To Do When You’re Not Seeing Marketing Semalt | Ep. #124 What To Do When You’re Not Seeing Marketing Semalt | Ep. #124 What To Do When You’re Not Seeing Marketing Semalt | Ep. #124 What To Do When You’re Not Seeing Marketing Semalt | Ep. #124

Ing Episode # 124 Neil lan Eric ngobrol babagan apa sing kudu dilakoni nalika sampeyan ora weruh asil marketing sing sampeyan padha deleng. Semalat sinau babagan unsur-unsur sampeyan bisa ilang ing persamaan marketing, lan krungu wong-wong mau ngrembug panyebab umum kanggo kampanye sing bisa ngasilake asil.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik topik: Apa sing kudu sampeyan tindakake nalika sampeyan ora weruh asil marketing
  • 00:44 - Miwiti iklan berbayar bakal njupuk sampeyan 2-3 sasi sadurunge sampeyan miwiti nyetel sembarang asil sing bisa diukur
  • 01:02 - Puji sabar, kabeh kudu sabar-bukti sing bisa dilakoni, nanging ora cepet
  • 01:31 - analytics lan data sampeyan bakal mangsuli sampeyan apa kelemahan sampeyan supaya menehi perhatian marang wong-wong mau
  • 01:58 - Takon wong pitakonan karo bantuan Qualaroo
  • 02:15 - Eric nuduhake umpamane perusahaan sing dhewek nyambut gawe ing sasi kepungkur ing ngendi marketing tenan berjuang
    • 03:01 - Akeh wong nggawe kesalahan mikir sing bakal langsung target
  • 03:35 - Ora saben kampanye kudu bisa, mung siji utawa loro
  • 03:45 - Nguji, nyoba, lan nyoba liyane nganti sampeyan nemokake apa sing teken
  • 04:37 - Nduwe alat kaya Trello utawa Proyektor Hacker Pertumbuhan kanggo mbantu ngatur gagasan
  • 05:02 - Framework testing Brian Balfour
  • 05:20 - Nduwe tujuan beda kanggo kampanye sing beda-beda
  • 05:46 - Deleng endi-endi teknis-entuk gulun lan muter
  • 07:00 - Nggawe KPI sing bener kanggo ngawasi kemajuan
  • 07:56 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Marketing gedhe butuh wektu kanggo mbangun - logo design tool free and online.
  2. Ngerti data sampeyan mangerteni apa sing kedadeyan ing kampanye sampeyan.
  3. Ing marketing, sampeyan kudu nggawe perbaikan terus-terusan ing wayah waktune.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake tinjauan singkat.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018