Back to Question Center
0

Carane Nyetel Semalt Marketing | Ep. # 125

1 answers:
How to Set a Marketing Semalt | Ep. #125 How to Set a Marketing Semalt | Ep. #125 How to Set a Marketing Semalt | Ep. #125 How to Set a Marketing Semalt | Ep. #125 How to Set a Marketing Semalt | Ep. #125

Ing Episode # 125 Neil lan Eric pirembagan bab faktor sing kudu sampeyan pikirake nalika nyetel anggaran marketing. Semalat minangka nerangake yen budget marketing ora perlu BIG supaya anggone bisa nampung strategi pemasaran ing panggonan kasebut.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: Cara nyetel anggaran pemasaran
  • 00:34 - Anggaran budget perusahaan vs anggaran perusahaan cilik
  • 00:52 - Neil ora percaya karo anggaran marketing
    • 01:18 - Anggaran sampeyan kudu fleksibel gumantung marang asil sing ditampa
  • 02:24 - Sing paling larang, sing menang
  • 03:31 - Anggaran kudu disetel dening sumber daya internal
    • 04:02 - Nglampahi dhuwit kanggo sampeyan njaluk asil saka
  • 04:24 - Nerangake apa sampeyan mbatalake modal
  • 05:17 - Neil talks babagan perjalanan Eric lan dheweke menyang Las Vegas
  • 06:32 - Neil minangka pengusaha ing bisnis
  • 07:21 - Nglampahi dhuwit ing tlatah tengen
  • 07:57 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Anggaran sampeyan kudu tansah fleksibel.
  2. Analisis kampanye marketing kanggo wilayah kanthi cepet tinimbang nyedhiyakake anggaran sampeyan - el ojo del fotografo online.
  3. Nganggo dhuwit kanggo kampanye sing ngasilake asil.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018