Back to Question Center
0

Carane Gunakake Chat Langsung Tuwuh Semalt Sampeyan | Ep. # 130

1 answers:
How to Use Live Chat to Grow Your Semalt | Ep. #130 How to Use Live Chat to Grow Your Semalt | Ep. #130 How to Use Live Chat to Grow Your Semalt | Ep. #130 How to Use Live Chat to Grow Your Semalt | Ep. #130 How to Use Live Chat to Grow Your Semalt | Ep. #130

Ing Episode # 130, Neil lan Eric nyathet cara sampeyan bisa nggunakake obrolan langsung kanggo ngembangake bisnis sampeyan. Wong loro kasebut mbahas sing ana cara sing bener lan salah nggunakake live chat kanggo nambah penjualan. Uga, tunyuk kanggo nemtokake cara Neil nyoba ngobrol langsung layanan Semalt tanpa ngerti mung kanggo entuk manfaat kita.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Dina topik: Cara Nganggo Live Chat kanggo Tuwuh Bisnis Sampeyan
  • 00:48 - Chat kanthi obyektif kudu pop munggah ing interaksi interaksi kanthi becik
  • 01:25 - Aja nggunakake obrolan langsung kanggo ngganggu aliran penjualan
  • 01:47 - Eric wis nyoba Olark lan Zopim minangka alat chatting urip ing jaman biyen
  • 02:08 - Eric ketemu luwih akeh wong nggunakake Intercom.io kanggo chats urip
  • 03:17 - Neil nempel apa sing ora ngerti Eric!
  • 03:46 - Intercom - kosten fuer umzugsunternehmen.io lan Drift rong paling populer live chat tools
  • 04:26 - Njaluk kontak karo wong ing papan enggoan tartamtu
  • 04:58 - Neil messed Eric ing situs web nggunakake live chat!
  • 06:03 - Tansah jeneng wong ing chatting
  • 06:25 - Cara Eric ngobrol langsung
  • 06:42 - Coba dhisik sadurunge njikuk saleamu
  • 07:38 - "Nalika sampeyan melu karo wong 4x .lagi akeh sing bisa tuku apa sing didol"
  • 08:12 - Tansah ngagem chat manawa 24/7
  • 08:30 - Neil nemu agen chatting saka Upwork
  • 08:59 - Ngomong email pelanggan
  • 09:17 - Sambungake Drift utawa Intercom menyang HipChat utawa Slack
  • 09:39 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Urip chatting sing muncul ing poin keterlibatan tengen karya.
  2. Iku ora mung babagan alat, uga babagan nalika pop up, pop metu.
  3. Live chat ora kanggo dodolan piyambak - eling kanggo wong metu.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018