Back to Question Center
0

Cara Nggunakake Kuis kanggo Tambah Semalt | Ep. # 135

1 answers:
How to Use Quizzes to Increase Semalt | Ep. #135 How to Use Quizzes to Increase Semalt | Ep. #135 How to Use Quizzes to Increase Semalt | Ep. #135 How to Use Quizzes to Increase Semalt | Ep. #135 How to Use Quizzes to Increase Semalt | Ep. #135

Ing Semalat # 135, Neil lan Eric mbahas pentingna kuis kangge ningkataken kalodhangan panjenengan. Tembang ing nemtokake carane nggawe kuis sing cekak, apik sing bisa ningkatake dodolan lan cara bisnis saiki nggunakake kauntungan saka teknik iki.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik ing ngisor iki: Cara Gunakake Quizzes to Increase Leads
  • 01:36 - Kuis kudu ngoptimalake koleksi email
  • 02:00 - Kuis sing cocog karo penawaran
  • 02:50 - Yuri Elkaim nawakake akeh ing pasar kesehatan lan nduwe ton kuis
  • 04:12 - Priksa manawa sampeyan duwe paling ora 5 pitakonan ing kuis Panjenengan
  • 04:30 - Gunakake LeadQuizzes minangka alat digabungake karo iklan Facebook
  • 04:55 - Neil isih nggunakake kuis ing corong
  • 05:10 - Revolusi Golf uga nggawe kuis pamasarane
  • 05:50 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Quiz sing kudu cocog lan konsisten karo tawaran nawarake sing pungkasan sampeyan berarti ora ana dodolan - high temperature grain drying.
  2. Kuis kudu ora suwe, nanging mung pitakonan sing bener kanggo kepentingan pelanggan.
  3. Nggunakke kuis kanthi masangake karo kampanye media sosial liyane.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, mangga dilaporake kanthi singkat.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018