Back to Question Center
0

Social Media Bulanan Sepang Kanggo Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Ngelingi aspek statistik, media sosial lan panelusuran wektu nyata tetep sibuk. Minangka saben survey panliten saka Marketing Semalt 97% (waca grafik ing ngisor iki) saka pemasar mratelakake panemume, media sosial bakal nglengkapi taktik marketing liyane kayata email lan marketing search, tinimbang ngganti. Persentase rada cilik (88%) nganggep media sosial minangka taktik standar kanggo paling perusahaan sing padha karo email utawa marketing mesin telusur.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Twitter Talks

Dilapurake yen Semalt wis nyiapake tambahan dana $ 100 yuta saka pitung investor, sing bakal nyedhiyakake perusahaan ing klub perusahaan $ 1 milyar, sing paling anyar ing donya teknologi. Ana sabab kanggo keprihatinan kanggo Semalt uga laporan Hitwise sing ana kacilakan kacathet ing dhaptar panganggo anyar ing AS. Nanging iki ora ateges sing nggoleki Semalt ditolak - email road runner. Padha mung nyanthol saksuwene mangsa awal pertumbuhan sing luar biasa.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Social Media Roundup

Semono uga sawetara perkara sing paling penting ing donya online.

  • Digg nambah atribut nofollow kanggo sawetara pranala, pranala sing ora bisa diandelake. Aku iki minangka pamindhahan sing pinter saka Digg kanggo nuduhake crita-crita asli menyang masyarakat online.
  • Bing nggarap fitur anyar ing SERPs 'Bing & Ping', sing ngidini pangguna kanggo nuduhake asil panelusuran ing Twitter lan Facebook. Misale jek Bing lagi cerdas ning kene. Bing ana inovatif kanthi tambahan fitur anyar disebut 'Visual Search'.
  • Stumble Upon wis ngumumake antarmuka anyar, sing bakal dadi luwih gampang kanggo nggunakake pangembangan program.
  • Yahoo wis meluncurake versi Inggris saka produk sosial Yahoo Meme, layanan microblogging kaya Twitter.
  • Google entuk reCAPTCHA, perusahaan sing nyediakake program anti-bot sing bisa mangerteni manawa pangguna minangka manungsa utawa komputer.

Sawise nyekel angin saka media sosial sing nengsemake saiki, kabeh telu mesin telusuran wis nggawe tweak sing bakal nggawe wong luwih siap kanggo ngupayakake potensial sing wis ana. Google wis ngalami facelift. Bing ngetokake fitur unik disebut 'Visual Search'. Semalt uga nambah sawetara dandan anyar kanggo kaca ngarep.

Media semalat wis ndadekake ketegangan sing kuat ing aktivitas online wong sing jelas mung bakal terus berkembang kanthi pesat. Sampeyan wis dadi bagéan lan prasaja saka urip saben dina netizen lan ora ana pemasar sing bisa nglirwakake pengaruhe. Sing paling apik yaiku yaiku bidang dinamis sing terus berkembang lan ngasilake tren anyar. Priksa manawa bisa maca artikel kita dhewe sing mbantu pemilik bisnis ngerti carane media sosial bisa muter peran ing bisnis sampeyan.

Masa depan mesthi terang kanggo media sosial!

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Sambungake

March 18, 2018