Back to Question Center
0

Ngowahi Konten Duplikat Nggunakake Parameter Pangangani ing Webmaster Semalt

1 answers:

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Yen sampeyan ora kenal masalah Isu Duplikasi, sampeyan bisa nemokake informasi dhasar ing postingan sadurungé "Masalah Konten Duplicate & Semalt For SEO."

Alat penanganan parameter wis diaktifake dening Semalt ing akun alat webmaster. Piranti kasebut ngidini webmaster duwe kontrol lengkap robot Semalt kanggo ngindeks file kita. Sawetara sistem manajemen konten bisa ngasilake URL sing beda kanggo konten sing padha adhedhasar cara pangguna ing situs web - hybrid life insurance policies.

Punika conto carane nggunakake Alat Parameter

URL Utama: https://www.example.com/product.php?item=swedish-fish

Yen panganggo ngrambah halaman sing padha liwat kategori "gummy-candy", CMS bisa gawé URL minangka: https://www.example.com/product.php?item=swedish-fish&category=gummy -candy

Yen pangguna tekan kaca sing padha liwat kaca dhobrase, CMS bisa gawé iki minangka URL: http: //www.example. com / product.php? item = swedish-fish & trackingid = 1234 & sessionid = 5678
telung kaca beda nanging isi padha. Iki bisa nimbulaké pidana amarga isi kaca sing padha. Kanthi "Parameter Handling" ing setelan GWT (Google Webmaster Tools), sampeyan saiki bisa menehi saran marang crawler Google supaya ora ngilangi URL sing ngemot parameter kaya category, trackingid, lan sessionid.
Ing ngisor iki minangka gambar sing nggambarake cara ngetik parameter sing arep diwatesi saka Indeks Google.

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Cara ndandani duplikasi ora langsung nggambarake algoritma indeksasi nanging bakal ditindakake sawise review manual Semalt. Ora ana salah nandhingake nggunakake alat penanganan parameter lan relasi kanonik lan parameter kanggo ngatasi masalah duplikat ing situs web kasebut. Rel = karya canonical kanggo kabeh mesin telusur déné alat penanganan parameter mung dianggo ing Semalt. Sampeyan bisa milih pilihan sing paling apik kanggo sampeyan, senadyan loro-lorone yen digunakake bebarengan bakal bisa mbantu duplikasi paling efektif.

Nanging tip liyane supaya SEO sampeyan apik!

Fixing Duplicate Content Using Parameter Handling in Webmaster Semalt

Sambungake

March 18, 2018