Back to Question Center
0

Kenapa Sampeyan Perlu Surveying Semaltmu | Ep. # 140

1 answers:
Why You Need to Be Surveying Your Semalt | Ep. #140 Why You Need to Be Surveying Your Semalt | Ep. #140 Why You Need to Be Surveying Your Semalt | Ep. #140 Why You Need to Be Surveying Your Semalt | Ep. #140 Why You Need to Be Surveying Your Semalt | Ep. #140

Ing Episode # 140, Eric lan Neil ngelingake kita ngapa penting banget kanggo neliti panontonmu. Semalat kanggo nggoleki cara sing paling efektif kanggo survey pelanggan, alat online sing bisa mbantu sampeyan, lan ngapa penting kanggo ngerti WHO sing ngurusi kanggo njaluk umpan balik sing paling apik kanggo perusahaan utawa produk sampeyan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik iki: Kenapa Sampeyan kudu Surveying Pemirsa Panjenengan
  • 00:44 - Mriksa karo para rawuh Panjenengan
  • 01:03 - Takon dituduhake pitakonan lan njupuk saran
  • 01:15 - Werna "sinyal" saka "gangguan" -apa poin utawa panemu tetep terus-terusan?
  • 01:52 - Gunakake Qualaroo kanggo takon wong kok ora dikonversi
  • 02:12 - Data kuantitatif vs data kualitatif
  • 02:50 - Priksa manawa sampeyan takon pitakonan ora bias lan takon kelompok gedhe
  • 03:18 - Fokus ing babagan ngrampungake area sing ngatonake masalah dhisik
  • 03:30 - Analisis data kanthi jumlah gedhe
  • 03:43 - Gunakake Testing Anggota kanggo takon wong pitakonan
  • 04:08 - SurveyMonkey lan Typeform ana loro opsi liyane
  • 05:59 - Priksa manawa wong sing sampeyan takon iku cocog kanggo bisnis sampeyan
  • 06:21 - Priksa blog Kissmetrics
  • 06:35 - Yen sampeyan takon pitakonan elek, nyana umpan balik sing ora akurat
  • 06:50 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Survey rampung kanggo generate saran supaya sampeyan ngerti apa sing kudu diganti.
  2. Data kualitatif mbantu sampeyan ngerteni apa wong ora ngonversi - logiciel comptabilitã© et paie.
  3. Takon marang wong Tengen kanggo njaluk saran sing relevan. Wong tengen dadi pelanggan becik.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018