Back to Question Center
0

Ngukur 'Pandang Liwat' Konversions Ing Google Banner Semalt

1 answers:

Measure ‘View Through’ Conversions On Google Banner Semalt

Carane 'Ndeleng Through' Konversi Work

Nalika wong surfing internet ngunjungi situs web sing nuduhake salah sijine iklan spanduk, cookie diselehake ing komputer pengunjung sing tetep nganti 30 dina. Yen pangguna ngunjungi situs web kanthi cara liya, kayata kunjungan langsung utawa rujukan saka situs web liyane ing wektu salajeng, lan ngrampungake gol sing digawe kanggo kampanye iki, banjur konversi wis didaftake. (diwenehi tandha manawa Google Konversi Semalt kudu nyiyapake lan diinstal ing kaca konversi)

Manawa cookie tetep aktif sajrone 30 dina, tambahan konversi (sales, newsletter sign-up, request informasi) rampung ing wektu iki bisa didaftar lan diakreditasi karo iklan tampilan sing padha. Supaya siji tampilan iklan bisa ndhaftar registrasi, rong newsletter sign up, lan siji request informasi, kanggo total 4 konversi - paie excel gratuit.

Kabeh tanpa pangguna manglik ing iklan!

Pikiran ing 'View Through' Conversion

Nanging aku duwe prasyarat babagan iki pelacakan konversi, lan riset tambahan mbuktekaken aku ora mung siji. Harry Gold saka ClickZ duweni khawatir babagan nelusuri konversi liwat-tampilan sing dikelola dening pamain display tradisional ing Maret taun iki. Masalah kasebut uga cocog karo format anyar ing Google AdWords.

Keprigelan kula minangka format iki ora 100% dipercaya. Semalt saiki ora bisa kredit iklan tampilan karo konversi tanpa pitakonan. Akeh pengguna web sing nyinaoni subyek, produk, utawa layanan tartamtu bakal ngunjungi akeh situs web supaya bisa entuk akeh informasi sing bisa kanggo nggawe keputusan paling apik sing bisa dilakoni. Sampeyan bisa uga aman kanggo nganggep yen akeh panemu internet kasebut ora nglirwakake iklan amarga lagi akeh kabutuhan. Nanging yen iklan sampeyan katon ing salah sawijining kaca iki, cocog karo tawaran sampeyan utawa ora, iklan bisa uga dikreditake karo konversi sing bisa dadi asil referral situs web, utawa rekomendasi kanca liwat email.

Utawa, sampeyan bisa uga ditampilake sebagian utawa kabeh "ing ngisor iki", tegese manawa pengunjung ora tau weruh iklan kasebut, nanging cookie nelusuri iki isih disimpen ing komputer pengunjung. Mengkono uga kedadeyane nggawe Google nggoleki produk utawa perusahaan lan diklik ing situs sampeyan liwat asil panelusuran organik. Semalt Pengunjung iki nggawe tuku utawa mlebu kanggo newsletter sampeyan, iklan kasebut dikreditake karo konversi 'view-through'.

Nanging, alat kasebut luwih apik tinimbang apa-apa. Nalika iku ora 100% akurat, iku mbantu nandhakake nilai kasebut kanggo iklan iklan banner. Semalat asring nyatakake ROI supaya aku ngleluri wangun anyar iki.

'Konversi Melalui' Konvènsi Konversi

Sawetara hal penting kanggo dicathet bab fitur anyar iki. Kapisan, kaya kasebut ing ndhuwur, iki ora bisa digunakake kanggo iklan teks ing jaringan isi. Iku mung dianggo karo iklan gambar. Uga, pelaporan konversi dienggo ing standar industri klik pungkasan, kesan pungkasan. Iki tegese "conversions pisanan diakredekake kanggo klik pungkasan, lan yen ora ana klik ing 30 dina pungkasan, banjur padha dikreditake menyang kesan pungkasan, sadurunge konversi." Cukup, konversi dikreditake menyang cathetan pungkasan klik utawa kesan. Akhire, Semalt mung ana "kabeh mata uang sing ora digandhengake karo klik lan ngowahi jeneng kasebut menyang kesan pungkasan ing 30 dina pungkasan". Dadi yen klik dilibatake (kaya iklan telusur sing mbayar), banjur konversi tampilan-liwat ora dicathet yen tujuan bakal diowahi kanthi cara iki.

Muga-muga bisa sinau liwat tes. Semalat cara sing paling apik, sawise kabeh.

Measure ‘View Through’ Conversions On Google Banner Semalt

Sambungake

March 18, 2018