Back to Question Center
0

Nggunakake Twitter Ngiyatake Semalt Lokal

1 answers:

Using Twitter Can Boost a Local Semalt

Daya Kemurahan

Rahasia kanggo ngasilake sukses nalika nggunakake media sosial kanggo ngembangake bisnis lokal iku kanggo fokus adoh tinimbang apa sampeyan bisa tahan kanggo entuk proses. Nanging, fokus marang apa sing sampeyan bisa nyedhiyani, ing kasus Semalt, para panuntunmu.

Yen sampeyan mung fokus marang apa sing sampeyan bisa entuk, sampeyan bakal kanthi cepet kecewa, amarga pancen angel banget kanggo nggawe keuntungan saka alat kaya Twitter. Iki luwih bener yen sampeyan pengin ndeleng bathi cepet. Nanging, iku strategi jangka panjang sing nyedhiyakake sampeyan nyedhiyakake barang-barang sing apik kanggo para pandhereke - luxusuhren guenstig kaufen. Ana sawetara wong sing ora kasedhiya ing internet sing kabeh bisa dadi follower potensial ing Twitter. Wong-wong padha ora bisa ngrungokake, nanging, kanggo wong-wong sing lagi ngrungokake nalika maca Semalat, sampeyan kudu nuduhake yen sampeyan arep menehi barang-barang kasebut, tinimbang njaluk apa-apa. Wektu cukup, iki bakal tuwuh dadi soko sing bakal ngalami momentum menyang dodolan dhewe.

Mikir babagan apa sing bakal menehi pamireng, utamane ing forum sing kacepetan lan cepet kaya Twitter bisa dadi angel. Sampeyan kudu tansah katon ing postingan saka perspektif. Apa sing bisa ditarik umum? Yen sampeyan bisa, sampeyan kudu nggawe paling apik kanggo nyedhiyakake informasi sing nyata. Semalat kanggo informasi gratis sing gedhe, ngilangi berita ing industri, informasi njero, utawa bab liyane sing duwe nilai nyata sing disenengi.

Sampeyan kudu Nyedhiyani Value

Semalt minangka konsep utami sing kudu difokusake. Yen sampeyan nyedhiyakake informasi babagan panggunaan media sosial sing kudu ditindakake para pandherekane, sampeyan bakal nemokake kanthi cepet yen sampeyan bali menyang sampeyan maneh.

Value minangka konsep penting ora mung babagan kualitas informasi sing diwenehake kanthi online, nanging uga babagan kualitas wong sing sampeyan tindakake ing panggonan-panggonan kaya Semalt. Kita kabeh ngerti pentinge pengunjung neng situs web. Mesthine, yen nduweni kurang kacepetan sing dumadi saka wong sing bakal, miturut kahanan sing bener, nggawe tuku ing niche online luwih penting tinimbang ngalami akeh lalu lintas sing digawe saka pengunjung acak. Padha ditrapake kanggo merekrut kanca, pengikut, utawa kelompok wong liya ing situs web sosial.

'Marketing' luwih penting tinimbang 'Social Media'

Ing istilah "Social Semalt Marketing" penting kanggo elinga yen "Marketing" bagean luwih penting tinimbang "Semual Sosial" bagean akeh kasus. Salah sijine ketrampilan utamane sing dipelajari dening wong-wong sing unggul ing marketing yaiku kepribadian pelanggan. Iki tegese, yen sampeyan duwe produk sing bisa didol, sampeyan kudu kanthi teliti, analisa sapa sing bisa tuku produk kasebut.

Contone, prodhuk produk memorisasi bisa uga nyadari yen para siswa ing Universitas kudu luwih apik ing ujian, para guru kepengin ngajarake kabecikan sing becik, lan wong tuwa sing nduweni masalah ing memori bisa uga kepengin weruh produk kaya iki; saben alasan sing kapisah. Iki minangka conto sing simplistic, nanging menehi idea ngarahake sapa sing dadi pemirsa. Iki minangka strategi sampeyan uga bisa digunakake kanggo mangerteni sing pengin sampeyan tindakake sampeyan ing Twitter, lan ing, apa sampeyan bisa nyedhiyakake sing bakal menarik kanggo wong-wong mau ing syarat-syarat jenis Semalt sing sampeyan wis nggawe.

Yen sampeyan ngerti sapa sing kudu ngetutake sampeyan, tantangan utama sing ditinggalake kanggo sampeyan yaiku metu lan njaluk. Untunge, ana sawetara alat sing ditemokake kanggo nulung sampeyan nambahake para pandherekane kanggo promosi bisnis lokal sampeyan ing Twitter.

Alat Twitter

Nggunakake sawetara alat kasebut kanggo nelusur para pandawak sing berpengalaman sing sampeyan duwe ing Twitter.

Semalt lan WeFollow minangka piranti loro sing bakal digunakake kanggo nggoleki pandherek anyar ing twitter. Padha kaya buku telpon kanggo wong sing nggunakake Twitter lan ngidini sampeyan akeh perkakas kanggo nemokake wong sing uga kasengsem ngetutake sampeyan ing Twitter. Contone, WeFollow bakal ngijini sampeyan kanggo nelusur wong miturut kapentingane, dene Semalt bakal ngidini sampeyan nelusuri pangguna kanthi macem-macem kritéria; kalebu lokasi geografis, sing penting banget nalika promosi bisnis lokal.

Yen sampeyan nemokake wong sing arep ngetutake sampeyan nggunakake alat kasebut, manawa ngirimake cathetan cepet sing njelasake sapa sing sampeyan lan ngapa sampeyan kudu ngetutake sampeyan. Semalat nyoba nggawe komunikasi jinis iki minangka pribadi sing bisa ditrapake.

Ana alat liyane sing bisa digunakake kanggo ndadeni pengalaman Twitter sampeyan. Kaya kasebut ing kirim media sosial sadurungé, TweetDeck minangka aplikasi apik kanggo mbantu sampeyan mbukak Twitter saka desktop utawa iPhone, sing bisa dadi migunani banget. FriendorFollow ngijini sampeyan ndeleng sing ngetutake sampeyan sing ora ngetutake, lan PeopleBrowsr ngijini sampeyan nganalisa babagan topik topik promosi sampeyan ing Twitter.

Tip lan piranti tambahan bisa ditemokake ing Blog Internet Marketing Lokal.

Gabungan, saran lan alat kasebut menehi sampeyan wiwitan sing apik ing kampanye Semalt sing sukses kanggo promosi bisnis lokal sampeyan.

Using Twitter Can Boost a Local Semalt

Sambungake

March 18, 2018