Back to Question Center
0

Google Analytics Metrik Apa Apa Sampeyan? Deleng uga Ep. # 152

1 answers:
Which Google Analytics Metrics Should You Be Semalt? | Ep. #152 Which Google Analytics Metrics Should You Be Semalt? | Ep. #152 Which Google Analytics Metrics Should You Be Semalt? | Ep. #152 Which Google Analytics Metrics Should You Be Semalt? | Ep. #152 Which Google Analytics Metrics Should You Be Semalt? | Ep. #152

Ing Episode # 152, Eric lan Neil nangani metrik Google Analytics sing sampeyan kudu nglacak kanggo bisnis sampeyan. Deleng nemtokake metrik sing trep karo mingguan sing bakal ningkatake tarif konversi. Ngukur metrik sampeyan uga bakal mbantu nemokake lan ngatasi masalah sampeyan kanggo luwih ngoptimalake kinerja website - ventas de juegos de living en ofertas.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik sing: Metrik Apa Google Analytics Apa Sampeyan Bakal Nelusuri?
  • 00:35 - Penting kanggo nlacak tarif konversi sampeyan
    • 00:46 - Iki nuduhake sampeyan carane uga situs web wis Performing
  • 01:07 - Deleng lalu lintas sampeyan saka 7 dina suwene lan tundhuk saben minggu kanthi perbandingan
    • 01:19 - Sampeyan kudu njupuk lalu lintas liyane saka minggu sadurungé
    • 01:25 - "Sampeyan ora bakal bisa terus gol kasebut, nanging sampeyan bakal weruh saluran sing mudhun"
    • 01:30 - Nggoleki strategi sampeyan bisa digunakake kanggo ngatasi metrik sing mudhun
    • 02:03 - Indikator minggu demi minggu ngirim nuduhake asil saka apa sampeyan nindakake luwih apik utawa luwih elek
  • 02:06 - Katon ing kaca tartamtu
    • 02:11 - Priksa manawa sampeyan duwe prangkat persiyapan kanggo persiyapan konversi goal sampeyan
    • 02:33 - Tombol iku kanggo bisa ngerti carane akeh kaca sampeyan worth
  • 02:56 - Mriksa Google Analytics> Pirsawan> Prilaku> Keterlibatan
    • 03:05 - A grafik babagan suwene wong tetep ing situs sampeyan bakal nuduhake munggah
    • 03:12 - Paling kedhaftar bakal ing kisaran 10 detik
    • 03:19 - Ngapikake migunani lan aliran situs supaya pengunjung tetep luwih suwe
  • 03:42 - Nlacak tingkat bouncing lan tetep sedheng
  • 04:20 - "Nggoleki tarif sampeyan iku panggonan sing becik kanggo miwiti"
  • 04:29 - Neil uga katon ing Behavior> Content Situs> Kabeh Kaca
    • 04:36 - Iki nampilake konten sing paling populer
    • 04:45 - Ana sawetara kaca sing mung bisa tuwuh popularitas lan sampeyan kudu monetise
  • 05:27 - Priksa apa sumber lalu lintas ndhuwur sampeyan
  • 06:03 - Ngisi wektu kanggo netepke Google Analytics
  • 06:20 - Priksa manawa Google Search Console disambungake menyang Google Analytics
  • 06:49 - Mekaten kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Metrik sing kudu dilacak kanthi beda-beda saka bisnis menyang bisnis - iku ora siji-metrik-pas karo kabeh.
  2. Looking deeper menyang metrik sampeyan bakal mbukak strategi sing cocog sing bisa digunakake kanggo nambah situs sampeyan.
  3. Njupuk wektu kanggo sinau lan nganalisis Google Analytics saben minggu.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet cepet
  • Wangun Kasarasan
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018