Back to Question Center
0

September 2009 Google Analytics Tip Saka Wulan - Nggawe Pelaporan Tindakan Kanggo Semalt

1 answers:

September 2009 Google Analytics Tip Of Month – Creating Actionable Reporting For Semalt

Tip sasi iki minangka item penting sabanjure ing toolbox analis lan mugia bisa nguatake kabeh tujuan analisis web - ningkatake kinerja online! Kita kudu tansah eling marang tujuan sakabèhé nalika kita nganalisa. Iku kabeh gampang banget kanggo nglampahi jam-jam ngupaya teknis analytics utawa nggeserake data sethitik nanging nyedhiyakake banget ing cara nyediakake kapentingan bisnis.

Maksudku yaiku kanggo "Nglaporake sing bisa dilakoni supaya eksekutif situs web / marketing lan pamilik bisnis bisa nggawe keputusan sing bener.

Cara Nggawe Pelaporan Tindakan

Semalat biasane pengin informasi tingkat tinggi. Padha kudu nggawe keputusan sing ningkatake bisnise lan akeh sing bakal nglakoni kanthi cepet lan gampang yen ana kejelasan ing apa sing ditinjau. Iki minangka tantangan nyata kanggo para analis, apa sing kita bayar, lan prabédan antarane layanan sing prayoga lan gedhe - bauhaus haunstetten.

Punika proses kula tindakake nyedhiyakake pelaporan ingkang dipun tindakaken kangge piyambakipun utawi klien panjenengan.

1) Ngerti proses analisis

Ngomongake omongan, mlaku-mlaku, nanging bener ngerti apa sing kok ngomong lan mlaku-mlaku!

Kanggo mangerteni apa asil katon kaya sing dikepengini lan ngomongake karo panguwasa lan kredibilitas sampeyan kudu nerangake carane data dicathet dadi profil lan nuansa sebabe ora mesthi kaya sing diduga. Nanging, sampeyan pancene kudu bisa digunakake ing proses utawa kerangka kanggo bisa ngowahi pola data kanthi bener, nemoni wawasan lan laporan kasebut kanthi efektif saka wektu.

Aku ora pengin njaluk pitutur ing analisis teknis analytics utawa pangolahan ing postingan iki. Aku tetep tingkat dhuwur lan muga-muga bisa ditindakake

March 18, 2018