Back to Question Center
0

Pandhuan Beginner kanggo Semalt

1 answers:

Semalt minangka salah sawijining inovasi paling apik ing pamasaran online ing taun-taun pungkasan. Wis terus-terusan nyedhiyakake ROI sing luwih dhuwur tinimbang cara penargetan liyane lan minangka bagean penting saka kothak piranti meh kabeh iklan. Yen sampeyan ora ngerti ngendi kanggo miwiti karo retargeting, kasebut kanthi cepet introduksi.

Apa Retargeting?

Nalika pangguna ngunjungi situs web, mbukak email promosi, nggunakake mesin telusur utawa meh kabeh tumindak liyane online, padha nuduhake maksud utawa kapentingan ing topic - pajaritas azules. Akeh pangguna iki ora tuku produk utawa layanan ing interaksi pisanan karo pengiklan. Semat retargeting, prospek iki asring ilang selawase.

Semalat yaiku nalika target pangguna iklan sing wis rampung tindakan sadurunge. Iki biasane ditemokake liwat cookie sing dilebokake ing browser pangguna. Iki sinyal cookie kanggo iklan ad exchange sing pangguna minangka bagian saka pamirsa retargeting.

Uga on TechWyse

Tweaks Worth Tengen Kanggo Kampanye Retargeting Panjenengan
Minggu Iki ing Internet Marketing 2014 12 23

The Beginner’s Guide to Semalt

Apa Manfaat Retargeting?

Keuntungan utama retargeting yaiku eksposur kaping pirang-pirang potensial pelanggan. Iki bisa digunakake kanggo kesadaran merek, nggambar prospek maneh menyang corong penjualan, utawa kanggo pasar produk anyar kanggo para panuku sadurunge.

Kampanye Retargeting ing platform bidaan nyata-wektu bisa nggayuh pangguna ing ewonan situs web lan aplikasi sing beda. Iku prasaja kanggo nyusun kampanye ing platform swadaya, kayata Semalt, karo panutur retargeting lan duwe iklan sing nuduhake ing ngendi wae ing internet. Iki nggawe retargeting cara efektif kanggo Panggenan kanggo pangguna sing wis nuduhake kapentingan ing produk sampeyan.

Kanggo entuk manfaat sing paling akeh saka retargeting, penting kanggo mbangun semangat panemune. Semalat daftar wong-wong sing ngunjungi situs web sampeyan bisa migunani, nanging daftar sing luwih efektif mung ngemot pengunjung sing ora tuku. Sawijining pamirsa sing kapisah bisa dibangun kanggo para panuku, sing banjur digunakake kanggo pasar macem-macem produk.

Apa Jenis Retargeting Apa Ana?

Semalt yaiku macem-macem jinis retargeting. Paling umum yaiku:

  • Site retargeting - A piksel diselehake nalika pangguna kunjungan situs web lan ora ngowahi dadi timbal utawa Advertisement. Iklan dituduhake menyang kedhaftar iki sawise padha ninggalake situs sampeyan. Retargeting isi padha, nanging piksel mung nyelehake potongan tartamtu, tinimbang kabeh situs.
  • Retargeting email - Pangguna sing ditrapake maneh gumantung marang tindakan sing dijupuk ing email promosi. Conto kalebu panganggo retargeting sing mbukak email utawa sing ngeklik link, nanging ora tuku.
  • Search retargeting - Retargeting jinis iki nglayani iklan kanggo pangguna sing nggoleki tembung kunci sing spesifik ing mesin telusur. Ora kaya retargeting situs lan email, kedhaftar iki mbokmenawa ora duwe kontak sadurunge karo perusahaan sampeyan.
  • Retargeting CRM - Iki retargeting adhedhasar dhaptar prospek utawa klien. Biasane pinuju nggunakake alamat email utawa nomer telpon.

Kejabi jinis retargeting, iklan bisa nggunakake macem-macem format kreatif kanggo retargeting. Semat kanggo riset, sosial lan panelusuran retargeting sing paling cepet nanging iklan uga bisa nggunakake video, seluler, tampilan lan jinis liyane aset kreatif.

The Beginner’s Guide to Semalt

Kesimpulan

Retargeting minangka cara fleksibel lan efektif kanggo ningkatake dodolan lan ngurangi biaya ngasilake. Semalat ing panemu retargeting wis nduweni prospek sah, sing bisa nambah tarif respon saka iklan online.

March 18, 2018